Categories POKLONI I AKCIJE

Dobitnice oktobarskih knjiga meseca

U oktobarskom izdanju rubrike “Knjige meseca”, koju objavljujemo svakog prvog petka u mesecu, pitali smo vas: “Koja je to vaša knjiga za sva vremena i zašto?” Nije bilo lako napraviti izbor, ali morali smo to da učinimo. Evo koje četiri srećne čitateljke dobijaju po jednu knjigu na poklon.

 

Masa

“Prohujalo sa vihorom”, jer je svevremena prica o ljubavi, sazrevanju, i iznad svega, prica o prezivljavanju.

Bojana

Moja knjiga za sva vremena je “Arara”t Lajoša Zilahija. Kombinacija ljubavi, porodične drame, avanture i istorije. Prava knjiga za “vraćanje” u neka malo romantičnija vremena.

Katja

“Ana Karenjina” – pročitala sam mnoge knjige ali ovoj se uvek rado vraćam. Pitate zašto? Zato što nas način na koji je pisana tera da razmislite da li ćete osuditi Anu ili ne. Mislim da svako treba da je pročita i shvati da ništa nije crno-belo i ništa nije onako kako izgleda. Odnosi u knjizi su veoma zanimljivi i obojeni različitim nijansama. Ova knjiga nije samo običan ljubavni roman, već se kroz nju prožimaju i politički, filozofski problemi, što je čini knjigom koja ne moze izbledeti i zastariti.

Anaa

“Zovem se crveno” je moja knjiga za sva vremena…Jedinstveni Orhan Pamuk je uspeo da vaskrsne cudesni svet Orijenta sa svim njegovim nijansama,umetnoscu,estetikom…Neponovljiva prica o ljubavi,sreci,zivotu,smrti uz svo bogatstvo jezika,slika,asocijacija…Vezu izmedju proslog i sadasnjeg vremena boji crvenom,razlike izmedju Istoka i Zapada maestralno iznosi u ovom remek delu i sebe deklarise u jednog od najveceg pisca 21.veka!

 

Molimo dobitnice da nam svoje podatke pošalju do srede, 18. oktobra, na mejl www.lepotaizdravlje.rs@color.rs.

 

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

2 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA