Categories POKLONI I AKCIJE

Igrajte za njega: Osvojite Nivea Men poklon-paketić!

Svetsko prvenstvo u fudbalu je u punom jeku, a vaš dragi, pretpostavljamo, ne propušta nijednu utakmicu.  Pišite nam, na koji način mu odvlačite pažnju sa “najvažnije sporedne stvari na svetu”?

Šaljite nam svoje kratke priče i podatke (ime i prezime, adresu i telefon) na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com (subject:Nivea Men) i osvojite Nivea Men poklon-paketić za vašeg partnera!

Tri najzanimljivije priče biće objavljene u avgustovskom broju “Lepote&zdravlja” (na kioscima 20. jula), a na adresu njihovih autorki stići će sjajni Nivea Men paketići.

4 komentara

  1. moj toliko voli niveu da koristi moje preparate, ne samo standardnu plavu kremu nego i berry charming!!! i za kupanje i rollon, on je hit ljudi moji! 🙂

  2. Moj muz obozava fudbal, ali malo vise mene. Tako da tu nece biti problema.. Nacice se vreme za sve.Zena mora uvek da se trudi da privuce svog partnera, da li odgovarajucom garderobom ili svako poznaje svog partnera i zna sta mu prija. Mislim onda treba to i da radi da bi on bar jedno odredjeno vreme skrenuo pogled sa ekrana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA