Categories POKLONI I AKCIJE

Izabrali smo najverniju čitateljku i nagradili je setom Nivea proizvoda za kosu

Rešili smo da nagradimo vernost i angažovanje naših čitateljki! U četvrtak tokom dana organizovali smo mini igru koja je trajala danas do 14h, sa zadatkom da nam ostavljate komentare, kako bi osvojili fantatsičan set Nivea proizvoda za kosu.

Foto: Guliver/Getty Images/Promo
Foto: Guliver/Getty Images/Promo

Cilj je bio ostaviti što više lepih i smislenih komentara na tekstovima na našem portalu, a upravo su dve najupornije i najodanije čitateljke sa najviše istih osvojile ovu neodoljivu “sitnicu”.

Hvala vam na velikom odzivu i kreativnosti – još jednom ste pokazale koliko ste sjajne! Ovog puta pobednica je Dragana sa čak 360 ostavljenih komentara!

Čestitamo srećnici, a drugim damama želimo više sreće sledeći put! Ovakve igrice organizovaćemo sve češće, zato budite u pripravnosti.


Molimo dobitnicu da nam se jave na redakcijski mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com i ostave nam svoje podatke kako bismo se dogovorili oko preuzimanja poklona.

7 komentara

  1. Mia, nije to nista neverovatno….zna se da deset osoba minimum pise za nju jednu. Svi znamo i koje su!!!I onda krenu da cestitaju jedne drugima, majka, cerka, zaova, jetrva, brat, svekar….loodilo

  2. Ovaj broj komentara bi znacio da jedna osoba ako je pisala sama nije jela, pila ni spavala 24 sata da bi ovaj broj komenatra ostavila. Tako da jasno je da 10 njih pise za jednu, pa se smenjuju imena do naredne igre pa u krug..

  3. Stigao mi je paket. Od srca vam se zahvaljujem. Kada isprobam proizvode, poslacu vam svoje utiske. Jos jednom hvala.

  4. Nekoliko puta sam ucestvovala u ovakvom nagradjivanju i komentare sam pisala sama, tj. niko mi nije pomagao kako bi imala veci broj istih. Na osnovu mog iskustva zaista je potrebno da se za ovo odvoji dosta vremena. Za konkretno ovaj paket sam poslala najvise komentara do sada ali je on znatno manji od 360. Ja sam uvek za fer igru i razumljiva mi je i ova sumlja pojedinih citateljki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA