Categories POKLONI I AKCIJE

Knjiga na dar: “Pokondirena Dinja”

Sandra Silađev DINJA postala je najveća srpska internet senzacija zahvaljujući kratkim video klipovima koje gotovo svakodnevno emituje na društvenim mrežama. Video klipove sa likom Dinje počela je da snima 2012. godine, a prvi snimak objavila je u decembru 2015. godine. S obzirom na to da je Sandra Silađev diplomirala glumu, Dinja za nju predstavlja primenu drame na društveno angažovan rad.

Na instagramu je prati preko šezdeset hiljada ljudi, koji sa velikim nestrpljenjem iščekuju svaki njen novi snimak.

DINJA je za kratko vreme postala zvezda društvenih mreža zato što duhovito, sarkastično, ponekad karikirano do groteske, bez dlake na jeziku i bez bilo kakvog ulepšavanja opisuje situacije i društvene pojave sa kojima se svi svakodnevno susrećemo. Zanimaju je sve životne teme, naročito muško-ženski, prijateljski i porodični odnosi, ali i šire društvene pojave i fenomeni. Njen pristup svim temama je izrazito angažovan.

Druga knjiga, kao nastavak stripa Ne zna svinja šta je DINJAPokondirena DINJA, ponovo,  u drugoj formi trajno beleže Dinjine najupečatljiviji radovi, u čemu je ponovo veliki doprinos, svojim lucidnim i duhovitim rešenjima, dao ilustrator Dušan Stokić.

POKLANJAMO!
Prve tri čitateljke koje se jave u FB inbox stranice Lepotaizdravlje.rs osvojiće knjigu “Pokondirena Dinja”!.
Molimo čitateljke da u prijavi napišu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.
Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA