Categories POKLONI I AKCIJE

Krenite na Eucerin®put lepote

Kao  što smo najavili u novom broju magazina Lepota i zdravlje – renomirani dermokozmetički brend Eucerin® vas poziva da se priključite novom digitalnom ciklus Eucerin®Programa lojalnosti, pod nazivom „Put lepote“.

Pažljivo pratite tekst koji sledi jer najbržih 30 dobiće ekskluzivnu priliku da digitalni Eucerin® “Put lepote” započne sa posebnim statusom i tako brže i lakše ostvari posebne pogodnosti kupovine koje nudi članstvo u Eucerin® klubu lojalnosti i pravo na poklon – Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid od 400 ml i Eucerin DermoCapillaire Ph5 blagi šampon.

Eucerin®klub lojalnosti je program kojim Eucerin® nagrađuje verne potrošače. Ovog proleća, u duhu savremenog načina života, član digitalnog Eucerin® Kluba lojalnosti možete postati korišćenjem aplikacije Eucerin®Put lepote. Jednostavno, brzo i lako – potrebno je samo da sledite naredne korake:

  • Sa Google Play ili Apple Store skinite aplikaciju Eucerin® Put lepote. Aplikacija postoji u verziji za Android i iOS mobilne uređaje, a skidanje aplikacije je besplatno i jednostavno.
  • Nakon registracije koja nije zahtevna, aplikacija vas dalje vodi ka unošenju podataka o kupovini.
  • Fotografišete račun i skenirajte barkod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i sledite dalja uputstva – na ovaj način registrovana kupovina donosi vam određeni broj poena, koji vam obezbeđuju pogodnosti kupovine i atraktivne poklone
  • automatskim sabiranjem poeni vam, pored toga, obezbeđujui bronzani, srebrni ili zlatni status u Eucerin® klub lojalnosti, koji donosi dodatne pogodnosti kupovine

Prvih 30 čitateljki koje se jave redakciji na email: www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com svoje članstvo u Eucerin® klubu lojalnosti započeće srebrnim statusom! * Označite subject: Eucerin put lepote. Ako ste među 30 najbržiš u odgovoru na vaš mejl, dobićete promokod  koji je potrebno da unesete u aplikaciju. I to je sve – stekli ste srebrni u Eucerin® klubu lojalnosti!

Nakon toga na putu do lepote i zdravlja vaše kože potrebno je samo da nastavite da Eucerin® preparate kupujete u istoj apoteci i u aplikaciju unosite podatke o kupovini. Poeni se dalje sabiraju, a vaš status prema broju skupljenih poena automatski prelazi u zlatni, obezbeđujući vam više privilegija u Eucerin® klubu lojalnosti!

Želimo vam puno sreće na vašem Eucerin® putu lepote!

 

 INFO PLUS:

  • Aplikacija Eucerin® Put lepote je uvek aktuelna, ali samo u toku trajanja ciklusa Eucerin® Programu lojalnosti možete učestvovati u skupljanju poena i osvajanju poklona. Van ciklusa, korišćenjem aplikacije možete dobiti infomacije o početku novog ciklusa, kao o drugim posebnim pogodnostima kupovine Eucerin® preparata i promocijama
  • Aktuelni digitalni Eucerin® Program lojalnosti traje do 31.jula 2018.godine ili do isteka zaliha, a benefiti Eucerin® Kluba lojalnosti mogu se ostvariti samo ako su preparati kupljeni u jednoj apoteci.
  • Obratite pažnju na opciju “Pozovi prijatelje” u aplikaciji Eucerin® Put lepote – uključite prijatelje u vaš put lepote i osvojite dodatne poene
  • U digitalnom Eucerin® Programu lojalnosti mogu učestvovati svi zainteresovani potrošači koji kupe Eucerin® preparat, ispunjavaju uslove Eucerin® Programa lojalnosti i saglasni su sa pravilima učešća.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA