Categories POKLONI I AKCIJE

Ladies night: Vodimo vas na film “Opasne mame 2: Božić”!

Drage dame, da li ste spremne za nastavak hit komedije „Opasne mame“? Pridružite nam se na Ladies night događaju 9. novembra od 20 časova u svim bioskopima Cineplexx i uz super poklone i specijalan program pre filma pogledajte neverovatne „Opasne mame 2: Božić“.

Mila Kunis, Kristen Bel i Ketrin Han repriziraju svoje uloge u komediji smeštenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju supermame, koje odlučuju o tome šta je prihvatljivo ponašanje, a šta nije. Veseli trojac će se ovoga puta suočiti sa stresom koji sa sobom donose praznici s porodicom. Ekipi se pridružuju i Suzan Sarandon koja će glumiti Karlinu majku (Han), Kristina Baranski Ejminu (Kunis), a Čeril Hajns Kikinu majku (Bel). Ovu neverovatnu komediju su napisali i režirali Džon Lukas i Skot Mur, odgovorni za kultnu komediju „Mamurluk“.

 

 

Najbrže dame koje se jave u naš Facebook inbox osvojiće  karte za film “Opasne mame 2: Božić”, za projekciju u četvtak od 20h koja se emituje u okviru Ladies night-a. Potrebno je da naznačite za koji grad želite karte!

Karte možete iskoristiti u sledećim bioskopima: 

Cineplexx BIG Beograd – 3×2 karte
Cineplexx Kragujevac Plaza – 3×2 karte
Cineplexx Niš – 3×2 karte


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu!

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA