Categories POKLONI I AKCIJE

Mame u provodu: Svakoj mami treba predah+POKLON!

Ne propustite najbolju žurku ovog leta u veseloj komediji MAME U PROVODU! Sjajna bioskopska zabava sa puno smeha, zagarantovana je uz glavne akterke (Kejti AseltonToni KoletMoli Šenon i Bridžit Everet), koje će tokom jedne lude noći upasti u niz neočekivanih situacija. U saradnji sa Taramount filmom L&Z vam poklanja karte za film Mame u provodu!

Foto: Promo

U jednom trenutku, Emili (Kejti Aselton) prestaje da bude „Emili“ – izuzetno uspešna advokatica, snažna i strastvena žena – i postaje jednostavno majka. Njena deca i muž su sjajni, ali u životu je potrebno nešto više od pelena i dana za druženje sa porodicom, zar ne?! Kada ostale mame koje viđa u predškolskom, predlože izlazak sa puno belog vina, Emili je ZA! Ona čak sa sobom u provod vodi i svoju nevoljnu drugaricu Kejt (Toni Kolet). Sve počinje sa tračevima i ogovaranjem, ali pretvoriće se u veče koje ove dame nikada neće zaboraviti (iako su sve poprilično opijene).

Blagim mešanjem ekscentričnog humora i realnih situacija, rediteljka Aleksija Džouns i scenaristkinja Džuli Rud donose nam buntovnu komediju koja će probiti sve barijere, ali neće iskvariti decu svojim šalama. Dame koje su titularno nazvane „Mame“ (Kejti Aselton, Toni Kolet, Moli Šenon i Bridžit Everet) čine zaista impresivan tim, koji nam na isti način dočarava i urnebesne šale ali i srceparajuća otkrića. Zajedno, one dokazuju da je „mama“ mnogo više od obične reči – to je medalja časti.

POKLANJAMO!
Tri najbrže čitateljke koje se jave u Facebook inbox dobiće na poklon dve karte za film “Mame u provodu”. Projekcija filma je 16.08. u 22.15h u Cineplexx bioskopu, Ušce Shopping Centar. Molimo čitateljke da u prijavi napišu adresu i kontakt telefon.
Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA