Categories POKLONI I AKCIJE

Nova ja u 2017! Dragana Jovanović održala “Dan za vas” i dala nam najdragoceniji savet o uspehu

Renomirani life, health i business trener za lični razvoj Dragana Jovanović kreator je besplatnog seminara za dame “Dan za vas”, stvorenog da ukaže na važnost ličnog razvoja. “Dan za vas” nam pruža motivaciju, inspiraciju i snagu da dokažemo da je ono što nam je važno ujedno i moguće. Uz odlično raspoloženje i poklone, Dragana je 18. decembra održala novi seminar, na kom je sve učesnice manifestacije naučila kako da otpuste one delove sebe koji im više ne koriste i prigrle i povedu “Novu Ja” u novu 2017. godinu!

Foto: Milan Gordić
Foto: Milan Gordić

Učesnice seminara “Dan za vas” od Dragane Jovanović prvo su naučile da ostvarenje želja, baš kao i uspeh, dolaze iz sreće. Svi mi pogrešno posmatramo uspeh, odnosno vidimo ga samo spolja, a zapravo je jako važno da počnemo da mislimo o tome kako uspeh i želje deluju na nas iznutra. Dakle, treba da naučimo kako da uspeh posmatramo kroz to koliko nam sreće donosi u životu, jer sve radimo zato da bismo bili srećni.

“Sreća stvara uspeh, a ne obrnuto”, ističe Dragana Jovanović. Ona je ukazala na to koliko je velika važnost mentalnog razgibavanja, koje podrazumeva pravilno disanje, vizualizaciju, plan/nameru, inspirativno čitanje, izjave zahvalnosti i zagrljaje. Kad vam ovako počne dan, retko kad može da se završi neuspešno.

Foto: Milan Gordić
Foto: Milan Gordić

Autorka knjiga “Sreća je u nama” i “Uspeh je u nama” pokazala je damama koje su se, iako je napolju bilo veoma hladno, okupile u hotelu “Tulip Inn” u velikom broju, vežbe “Office Yoge”, nakon čega je zajedno sa njima uradila postupak vizualizacije.

Foto: Milan Gordić
Foto: Milan Gordić

Prva Draganina gošća bila je Milica Jevtić, glumica i beauty trener, koja je otkrila trikove i dala značajne savete za novogodišnji mejkap. Ona je istakla važnost nege, dala recept za jednostavan piling za lice od soca od kafe i kokosovog ulja, i objasnila zbog čega su za novogodišnji mejkap veoma važni hajlajter i crveni ruž.

Posle Milice, pred publiku je izašao poznati glumac i stand-up komičar Ivan Tomić, koji je svojom tačkom iz “Stand-upa iz Čiča Tomićeve kolibe” sve prisutne nasmejao do suza.

Foto: Milan Gordić
Foto: Milan Gordić

Magazin “Lepota i zdravlje”, koji je tradicionalno uz ovu manifestaciju, podržao je nastup ovog izvrsnog komičara.

Usledila je novogodišnja tombola, gde su najsrećnije dame dobile lepe i vrlo vredne poklone sponzora manifetsacije (među kojima su bili Grand Aroma, L’Oreal Paris, dm Drogerie, Laguna i obuća Reda Milano), a događaj je imao i humanitarni karakter.

MG6_7156

Deci iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici dodeljena je pomoć u iznosu od 10.000 dinara. Štićenice dečijeg sela, zajedno sa svojim mentorkama, bile su gošće “Dana za vas” i tog dana su, zajedno sa ostalima, uživale u bogatom i zanimljivom programu.

2 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA