Categories POKLONI I AKCIJE

Novogodišnja Nedelja darivanja: Osvojite Eucerin set!

Eucerin®AtopiControl losion za negu tela je lako upijajući losion sa formulacijom ulja u vodi koji hidrira, umiruje i ublažava sve simptome atopične kože. Redovnom upotrebom ublažavaju se svrab i osećaj zategnutosti i koža postaje meka i vidljivo glatkija.

Eucerin®AtopiControl Acute krema za akutnu negu sa antibakterijskim, osvežavajućim sastojcima regeneriše kožu i prekida začarani krug upalnih stanja atopijskog deramtitisa. Njena blagotvorna, umirujuća, svojstva značajno poboljšavaju izgled kože tokom upalnih faza, a klinička studija pokazala je da se primenom Eucerin®AtopiControl kreme za akutnu negu produžava vreme izmedju akutnih faza koje zahtevaju primenu kortizonskih preparata. Hidrira, umiruje kožu i ublažava grubost, svrab i osećaj zategnutosti.

U Eucerin savetovalištima za atopijski dermatitis i borbu protiv dijabetesa, koja će u odabranim apotekama ZU Lilly Drogerie biti aktivna do proleća 2018.godine, dobićete stručne savete specijalno edukovanih farmaceuta o pravilnoj nezi atopijski suve kože i izuzetno suve kože koja je posledica dijabetesa.
U svim prodajnim objektima ZU Apoteka Lilly drogerie, možete dobiti flajere sa informacijama o radu savetovališta za atopijski dermatitis i borbu protiv dijabetesa. Više informacija o aktivnostima i radu savetovališta saznajte na sajtu www.eucerin.rs i www.lilly.rs.

POKLANJAMO!

Prva čitateljka koja se javi na www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com (subject: Eucerin) osvojiće Eucerin set!

 

 

3 komentara

  1. ZDRAVO ZELELA BIH OVAJ LOSIN ZATO STO IMAM MALU UPALU I BUBULJICE I ZELELA BIIH DA JE SREDIM BAS BI MI DOBRO DOSAO EUCERIN DA OSVEZIM SVOJE LICE ZA NOVU GODINU …POZDRAV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA