Categories POKLONI I AKCIJE

Održan NS Bike Weekend: Učesnici pokazali da je Novi Sad grad bicikala i plemenitih ljudi

U organizaciji magazina Lepota i zdravlje, Novosadske biciklističke inicijative i Udruženja građana Okrilje života, juče je, treću godinu zaredom, realizovana akcija NS Bike Weekend koja je okupila veliki broj ljubitelja dvotočkaša različite starosne dobi.

Tekst: Marija Milošević
Foto: Srđan Ranđelović

Foto: Srđan Ranđelović
Foto: Srđan Ranđelović

Program manifestacije počeo je u 17 časova gde su biciklisti, nakon prijave, ostavljali svoje dobrotvorne priloge, ali i podatke kako bi učestvovali u nagradnoj igri, a po završetku uzbudljive vožnje, na isplaniranoj ruti dugoj osam kilometara, izvučeni su srećni dobitnici kojima su na licu mesta uručeni vredni pokloni.

Foto: Srđan Ranđelović
Foto: Srđan Ranđelović

Na startu, kao i cilju, učesnike je čekalo osveženje koje je obezbedila Coca-Cola.

Foto: Srđan Ranđelović
Foto: Srđan Ranđelović

Tri gift-kartice u vrednosti od 10.000 dinara za kupovinu u Sport Vision prodavnicama otišle su u ruke dama, dok su momci bili ti koji su osvojili sedam dana na Kopaoniku i Jahorini. Utešne nagrade, kartone Coca-Cole, dobilo je još troje biciklista, čime je zvaničan deo programa završen.

Sa željom i idejom da kroz primer pokažu da je Novi Sad zaista biciklistički grad, ali i grad srdačnih i plemenitih ljudi, organizatori su ove godine grupnu rekreativnu vožnju obojili humanitarnim karakterom, budući da je u sklopu projekta sprovedena i akcija prikupljanja pomoći za lečenje mlade sugrađanke Teodore Milić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA