Categories POKLONI I AKCIJE

Otkrijte novi Head&Shoulders šampon sa mirisom lavande +POKLON!

Predstavljamo vam novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon sa 3Action formulom, obogaćen esencijom lavande i posebnom inovacijom za kosu, kožu glave i vaša čula.

Head & Shoulders veruje da žene nikada ne bi trebalo da prave kompromise, naročito kada je u pitanju nega kose. Kako bi dame svoju kosu i kožu glave, uzdivnomirisno iskustvo pranja, održale zdravom, naučnici Head & Shoulders-a su iskoristili 50-godišnje znanje i poslednju inovaciju da razviju novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon sa 3Action formulom obogaćen esencijom lavande. Sada žene zaista mogu da imaju sve – čulno iskustvo koje priželjkuju, negu kože glave koja im je potrebna i prelepu kosu koju žele!

Novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon sa esencijom lavande, kao vodeći šampon za lepotu, brine o vašoj kosi. Njegova formula stvorena je kombinacijom sila nauke i prirode za divnu kosu bez peruti, anaslanja se na uspeh inovativne i nagrađivane 3Action formule ovog brenda.

Head & Shoulders dermatolog, Dr Ilize Lefković, objašnjava:

„Kao dermatolog, često moram da podsetim svoje pacijente koji imaju perut da treba da brinu o koži svoje glave, kao što brinuo ostatku svoje kože. Zato, preporučujem noviHead & Shoulders Nourishing Care šampon, jer uz njega žene ne moraju da prave kompromis između zdrave kože glave ililepe kose. One sada, zaista, mogu imati sve.“

Head & Shoulders 3Action formula u samo jednom lakom koraku stvara snažnu osnovu za otporniju kosu, meku na dodir i bez peruti:

• ČIŠĆENJE – sa poboljšanom penom sačinjenom od finih mehurića koji ne pucaju lako, efikasno spira perut i višak sebuma.
• ZAŠTITA – mikro-minerali zalaze dublje u mesta gde je nastanjena gljivica koja izaziva perut.
• HIDRATACIJA –doprinosi da kosa u trenutku deluje hidriranije, ostavljajući je glatkom, mekanom i punom života.

POKLANJAMO!

Najbrže čitateljke koje se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com (subject: Head&Shoulders) osvojiće Head & Shoulders poklon paket!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA