Categories POKLONI I AKCIJE

Pismo meseca: pišite nam i osvojite sjajne letnje poklone

Dragi čitaoci, pozivamo vas da nam pošaljete pismo za rubriku “Čitamo i mi vas” u okviru štampanog izdanja magazina “Lepota i zdravlje” na mejl lepotaizdravlje@color.rs i tagujete nas na Instagram fotkama na kojima je i naš junski broj. Za najmaštovitije pismo i fotku i ovoga puta smo pripremili sjajan, pravi letnji

poklon!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za najlepše i najmaštovitije pismo i najoriginalniju fotografiju sa našim magazinom ovog meseca poklanjamo po jedan paketić u kome su Afrodita Sun Care Tropical marmelada i Afrodita Sun Care Body jogurt za telo.

Marmelada sa zaštitnim faktorom SPF 10 osigurava sigurno, brzo i intenzivno dobijanje privlačno preplanulog tena. Sadrži bogatu riznicu prirodnih sastojaka: potpuno organsko kokosovo ulje sa Filipina, dragoceni Karite i kakao maslac te ekstrakt šargarepe s visokom koncentracijom beta-karotena. Vlaži kožu i obogaćuje je hranjivim supstancama, a dodatak antioksidansa štiti je od negativnih spoljnih faktora i podstiče obnavljanje ćelija. A jogurt za telo sa 100% kokosovom vodom deluje kao blagotvorna hidratantno-obnavljajuća terapija posebno nakon sunčanja. Koži vraća izgubljenu vlagu, ugodno je hladi, umiruje i regeneriše. Prisustvo karite maslaca hrani i štiti kožu od spoljašnjih faktora, dok ulje šipka koje je obogaćeno vitaminom E, pomaže u obnavljanju ćelija kože.

Autor: M.Š.

Foto: Thinkstock, PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA