Categories POKLONI I AKCIJE

Pogodite i osvojite: Ko je na naslovnici aprilskog izdanja “Lepote i zdravlja”?

Kao što ste već navikli, pred izlazak novog broja “Lepote i zdravlja” ako pogodite ko je na naslovnoj strani magazina možete da dobijete poklon.

Kako bismo vam zadatak učinili makar malo lakšim, u nastavku vam otkrivamo nekoliko detalja o našoj aprilskoj dami sa naslovne strane, pomoću kojih vam neće biti toliko teško da pogodite o kome se radi…

■ Jedna od najlepših žena sveta koja je u četrdesetim godinama
■ Udata je za jednog od najzgodnijih španskih glumaca
■ Ima dvoje dece
■ Glumila je i kod čuvenog Almodovara

Kada pogodite ko je tajanstvena ličnost, odgovor napišite u mejlu sa naslovom “Pogodite i osvojite” i pošaljite nam ga na www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com. Pored odgovora, u mejlu napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu stanovanja i broj telefona). Akcija traje do 19. marta, a poklon će dobiti prve tri čitateljke koje tačno odgovore na pitanje!

Pokrovitelj ove akcije je Vulkan koji će ovog puta darovati tri čitateljke sa po jednom knjigom.

CALENDAR GIRL- Odri Karlan

Morala sam da nađem novac, mnogo novca. Na kocki je bio život mog oca. Nisam imala ni prebijene pare, jedva sam krpila kraj sa krajem. Nisam imala ni ljubav, a da budem iskrena, više nisam ni verovala da postoji ona prava. Sve moje veze do sada donele su mi samo nevolje i razočaranje.

Onda su mi ponudili jedan posao. Trebalo je da svakog meseca glumim devojku jednom uspešnom muškarcu, a zauzvrat dobijam sto hiljada dolara. Za godinu dana, to je više od milion dolara. Dvanaest meseci, dvanaest gradova, dvanaest neodoljivih muškaraca.

Odmah da raščistimo jedno: seks nije bio deo dogovora. Da li će ga biti, zavisilo je samo od mene. Ni ljubav nije bila deo dogovora. Ipak, na to da li će se ljubav desiti, niko ne može da utiče…

I tako je počela bajka, putovanje koje mi je promenilo život.
Trust the journey.

SKINI MI ZVEZDE- Karin Lamber

Magi je oduvek živela u senci svog supruga, Anrija. Marsel je izgubio ženu Noru, koja je bila sav njegov svet. Magi je ljubitelj knjiga Fransoaz Sagan i obožava da jede čokoladne keksiće i sluša francuske šansone. Marsel voli čabi muziku, sazvežđa, kućice na drvetu i starog usamljenog nosoroga iz obližnjeg zoo-vrta.

Sudbina će umešati prste, ukrstiti im puteve i probuditi usnula srca. Različitih karaktera i sa različitim životnim pričama, Magi i Marsel će se naći pred teškim odlukama. Da li će uspeti da se izbore sa predrasudama i preprekama i da prihvate ta nova osećanja želje i radosti?

Dirljiv roman o krhkoj i neuobičajenoj ljubavi koja dolazi kada je niko ne očekuje.

NA CRVENOM TEPIHU- Rouzi Nikson

Amber Grin voli svoj posao u Smitsu, ekskluzivnom londonskom butiku koji posećuju bogati i slavni. Jednoj od stalnih klijentkinja, poznatoj stilistkinji Moni Armstrong, očajnički je potrebna pomoć. Sezona dodela Oskara i drugih filmskih nagrada samo što nije počela, a nju je još jedan asistent ostavio na cedilu.

Kada Mona ponudi taj posao Amber, ona će ga prihvatiti bez mnogo razmišljanja, ni ne sluteći u šta se upustila. Njih dve će ubrzo otputovati u Los Anđeles kako bi nekim od najpopularnijih glumica u Holivudu pomogle da u što boljem izdanju paradiraju na crvenom tepihu. I dok Amber počinje da uživa, Mona puca po šavovima brže od poruba.

Amberin život okrenuo se naglavačke, a povrh svega udvaraju joj se dva veoma različita muškarca i to u isto vreme: producent Rob i holivudska zvezda Lijam. Da li će uspeti da ostane pribrana? Kojeg muškarca će odabrati? I što je najvažnije, šta će svi obući?

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje”>>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA