Categories POKLONI I AKCIJE

Poklon karte za vašu dušu: Seminar Nila Donalda Volša

U februarskom izdanju našeg magazina mogli ste da pročitate ekskluzivni intervju sa čuvenim Nilom Donaldom Volšom, autorom serijala knjiga “Razgovori s Bogom”. Tom prilikom najavili smo veliki seminar u Beogradu.
Sada vas podsećamo da ćete jedinstvenu priliku za razgovor sa njim, na temu “Kako da promenite svoje emocije pre nego one promene vas”, imati 31. marta u hotelu Hyatt Regency, od 12 do 20.30. Ako ste zaboravili, on na jednostavan, razumljiv i nadasve primenljiv način uči kako u materijalnom svetu imati ispunjen i srećan duhovni život.
POKLANJAMO!
Sve što je potrebno jeste da nam napišite odgovor na pitanje: ” Šta je po vašem mišljenju recept za srećan život?”
Dva komentara po izboru redakcije osvojiće karte za seminar. Odgovore pišite u Facebook komentarima ispod ovog Facebook posta. 
Srećno!
***Čitateljka koja se prva javi na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com (subject:Nil) osvojiće karte za Večernje lekcije Nil Donald Volša 02. 04. koje se održavaju u Madlenianumu.

4 komentara

  1. Budite svoji! Radite ono sto volite,sto vas ispunjava! Pomognite kad god ste u situaciji da to mozete,uzivajte u lepim momentima,svakom danu koji dobijete od Boga i……VOLITE! Bezuslovno volite! Jedino ljubav moze da oplemeni svet!

  2. Hoću da poklonim karte svojoj kumi, jer njen recept je: Osvešćenost, Smeh i bezuslovna zahvalnost!!!

  3. Redovno izbacivati kamenčiće iz cipela i svim čulima uživati u šetnji života:disati punim plućima, upijati šarene zrake sunca, voleti ljude koji šetaju sa vama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA