Categories Pokloni

Pogodite i osvojite: Ko je naslovnici našeg novog broja?

Kao što ste već navikli, pred izlazak novog broja “Lepote i zdravlja” možete da pogodite ko će se naći na naslovnici magazina i osvojite vredne nagrade!

Kako bismo vam zadatak učinili makar malo lakšim, u nastavku vam otkrivamo nekoliko detalja o našoj martovskoj devojci sa naslovne strane, pomoću kojih vam neće biti toliko teško da pogodite o kome se radi…

■ Jedna od najlepših žena sveta koja je prešla 50. godinu
■ Bila je udata za slavnog glumca
■ Ima dve ćerke
■ Tečno govori pet jezika
■ Poznata je i kao najstarija Bondova devojka

Kada pogodite ko je tajanstvena ličnost, odgovor napišite u mejlu sa naslovom “Pogodite i osvojite” i pošaljite nam ga na www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com. Pored odgovora, u mejlu napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu stanovanja i broj telefona). Akcija traje do 19. februara u 12h, a poklon će dobiti prve tri čitateljke koja tačno odgovore na pitanje!

Pokrovitelj ove tradicionalne akcije je Laguna koji će ovog puta darovati tri čitateljke sa po jednom knjigom.

Voleti u Beogradu”, Iva Štrljić – Svaka ljubav ima svoj put, svaka veza svoje uspone i padove, a svaka ulica u prestonici krije tajne svojih stanovnika: pred vama se nalazi knjiga o poljupcima i pogledima, o osmesima i raskidima, o lažima i iskrenim osećanjima, o ljubomori i dobroti, o izdaji i posvećenosti, o prevarama i čežnjama.

Šarmantne priče koje će vas podsetiti na ljude koje ste voleli i ulice u kojima ste se sretali.

“Žena”, Simonida Milojković – Istinita priča od autorke bestselera “Grabljivica” i “Ljubav u doba kokaina”.

Posle ogromnog uspeha ova dva romana, koji su promenili standarde čitanosti savremenih dela, Simonida Milojković nastavlja da žestokim jezikom ispisuje zapanjujuće životne priče onih od kojih „pošten svet“ zazire – onih koji s margine prihvatljivog sveta opominju na tragično postojanje drugih.

 

 

“Kazna za greh: Molitva za oproštaj”, Jelena Bačić Alimpić – Postoje životi koji nastanu i nestanu u trenu a da se ništa značajno i pomena vredno u njima ne zabeleži, kao što postoje trenuci koji vrede za čitav život zbog onog što se u njima dogodilo.

Roman o ljubavi kao poslednjem utočištu. Priča o prelomnim godinama, prećutkivanim istinama, lažima i grehovima.

2 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA