Categories POKLONI I AKCIJE

Provedite besplatan vikend sa stručnjacima L&Z na Kopaoniku… Saznajte kako!

Leto već prolazi, a vi još uvek niste sebi priuštili zasluženi odmor? Vođeni idejom da zaslužujete uživanje, relaksaciju, ali i da naučite nešto novo, rešili smo da vas ugostimo u ambijentu apartmana MujEn Lux na Kopaoniku tokom jednog stvarno posebnog vikenda. U ostatku teksta pročitajte detalje o programu L&Z Detox, Relax & Spa vikenda (od 2. do 4. septembra) i više informacija o načinu na koji možete biti jedna od pet dobitnica besplatnog detox vikenda za sebe i svoju prijateljicu.

Zašto sledeći broj magazina “Lepota i zdravlje” treba da kupite baš 20. avgusta? Saznajte u nastavku…

Detox Weekend BANER

Foto: Promo
Foto: Promo

Opuštajuće trenutke u spa sadržajima MujEn Lux apartmana kombinovaćemo sa zanimljivim predavanjima vodećih stručnjaka iz oblasti ishrane i ličnog razvoja, među kojima su Dragana Jovanović, lifecoach i autorka knjige “Uspeh je u nama”, Tatjana Popović, autorka petodnevnog detoks programa i health coach, dr Mirjana Mićović, lekar i reiki učitelj i Maja Petrović, autorka bloga “Vitki gurman” i knjige “Gurmanske veze”. Osim toga, svakog dana tokom L&Z Detox, Relax & Spa vikenda od 2. do 4. septembra moci ćete da praktikujete jogu sa joga masterom i savetnikom prirodne medicine Ninom Lazić, kao i urednicom magazina “Lepota i zdravlje” Lidijom Ćulibrk, ali i pilates sa Tamarom Ratković, profesorom kineziologije sporta i licenciranim predavačem MK pilates metode.

Osim besplatnog smeštaja, čitateljkama je, u organizaciji MujEn Lux apartmana, na raspolaganju i besplatan prevoz (polazak iz Beograda ispred Sava centra), ali i sloboda organizovanja prevoza u sopstvenoj režiji.

Detaljan program pogledajte u nastavku…

Detox Weekend

Foto: Promo
Foto: Promo

Sve ovo zvuči vam kao idealan vikend koji je stvoren za vas? Onda požurite i 20. avgusta među prvima kupite novi broj magazina “Lepota i zdravlje” i saznajte sve o načinu prijave, a samo najbrži dobiće jedinstvenu priliku da učestvuju u L&Z Detox, Relax & Spa vikendu!

Foto: Promo
Foto: Promo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA