Categories POKLONI I AKCIJE

Prva Avon noćna tretmanska krema: Anew Infinite Effects +POKLON!

Koža se najbrže obnavlja dok spavamo, između ponoći i četiri sata ujutro. Ako još dobije podstrek iz noćnih krema bogatim vitaminima i hranljivim sastojcima, ujutru će biti odmornija, lepša i mlađa. Keme za dan i noć imaju različitu formulu, pa je i njihova svrha različita. Dok dnevna krema hidrira i štiti kožu od slobodnih radikala, odnosno od svih štetnih spoljnih uticaja, noćna joj pomaže da se regeneriše, odmori i pročisti. Ovo je naša preporuka za noćnu negu:

 

Avon Anew linija

 

Anew linija, čije proizvode karakterišu visoko razvijena tehnologija i najsavremenija rešenja iz oblasti nege kože, iznova oduševljava žene širom sveta. Luksuzne formule koje se kriju u proizvodima čine da vreme stane, a žene dobiju lep i mladoliki izgled kože. Vremenom se koža lica zasiti jednim proizvodom, i zato je Avon osmislio inovaciju sa tehnologijom rotacije, koja sprečava navikavanje kože samo na jednu kremu. Avon Anew linija obogaćena je Infinite Effects noćnom kremom sa dve napredne formule koje zajedno čine prvu noćnu tretmansku kremu sa naizmeničnom upotrebom koja sprečava vidljivost starenja iz nedelje u nedelju, čak i tokom čitave godine.


Ključ dugotrajne efikasnosti krije se u dvostrukoj formuli – prva krema nanosi se prvih sedam dana i zahvaljujući fitolu koji sadrži, hrani kožu i priprema je za SuperRetinol kompleks. Narednih sedam dana, tretman se zamenjuje drugom kremom, koja uz pomoć retinola, stimuliše proizvodnju kolagena i poboljšava izgled bora. Kontinuiranim smenjivanjem dve kreme, koža iskorišćava superiorne prednosti anti-aging retinol kompleksa, koji predstavlja nastavak tehnologije rotacije koja doprinosi pozitivnim rezultatima koji su vidljivi tokom čitave godine. Razvoj inovativnog proizvoda trajao je pune tri godine i klinički je testiran godinu dana u saradnji sa 116 žena kojima je Infinite Effects pružio neverovatne rezultate. Nova napredna tretmanska krema dostupna vam je po ceni od 1950 dinara u Avon brošuri koja važi od 19. oktobra do 8. novembra, kao i na sajtu www.avon.rs.

 

POKLANJAMO!

Prvih pet čitateljki koje nam se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com dobiće na poklon Avon Anew Infinite Effects noćnu tretmansku kremu!

———————————————————————————————————————————————————

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA