Categories POKLONI I AKCIJE

Schwarzkopf proslavlja 120 godina profesionalne nege kose

Ove godine, jedan od vodećih brendova kompanije Henkel, Schwarzkopf, proslavlja 120 godina postojanja, strastvene predanosti, individualnosti, kreativnosti i mode koju pruža svim damama. Schwarzkopf obuhvata široku paletu brendova u tri kategorije: nega kose, oblikovanje kose i boje za kosu, a uspeh brenda i zadovoljstvo njegovih potrošača rezultat su konstantnog ispunjavanja visokih očekivanja.

U stalnoj potrazi za inovacijama i osluškivanju potreba potrošača, nova misija brenda Schwarzkopf, zasniva se na originalnosti i iznošenju najbolje verzije sebe, kao i neverovatnom osećaju samopouzdanja u bilo kom trenutku. Nova misija biće podržana kampanjom #createyourstyle kojom naš stil odražava raspoloženje na odvažan način, ne mareći za striktna pravila. Nova kampanja zasniva se na tome da dame više ne žele da slede stereotipe lepote i zato je ključna poruka izražavanje svoje posebnosti na individualan i autentičan način. Schwarzkopf proizvodi za bojenje, negu i stilizovanje kose, omogućavaju svim damama da kreiraju svoju omiljenu frizuru bez obzira na ideale lepote.

Nova kampanja uključuje reklamne motive, komercijalne i društvene aktivnosti koje će biti podržane od strane poznatih manekenki poput Toni Garrn i Kris Gottschalk, kao i brojnih Schwarzkopf influensera, predstavnika različitih starosnih dobi i zajednica. Schwarzkopf Looks, koje je implementirao 2008. godine, ekspert za bojenje i stilozovanje kose Armin Morbach, takođe je deo #createyourstyle kampanje. Za razliku od prethodnih godina, Schwarzkopf Looks u 2018. godine neće biti orijentisan na trendove na pisti, već će naglašavati individualne stilove modela.

POKLANJAMO!
Prve dve čitateljke koje se jave u Facebook inbox stranice Lepotaizdravlje.rs osvojiće SCHWARZKOPF POKLON PAKET.
Molimo čitateljke da u prijavi napišu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.
Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA