Categories POKLONI I AKCIJE

U ritmu ljubavi: Proglašena je dobitnica Mg Mivela poklona

Redakcija portala Lepota i Zdravlje i Mg Mivela povodom Dana ljubavi izdvojili su 1×2 karte za predstavu „Slavna Florens“ u pozorištu Atelje 212. Trebalo je da ostavite u jučerašnjem postu u komentarima omiljeni citat o ljubavi kako bismo vas darovali.  

Foto: Promo

Kada smo zaljubljeni, adrenalin se luči i stvara leptiriće u stomaku koji deluju pozitivno na organizam i raspoloženje, a rezultat svega toga je ubrzan rad najvažnijeg mišića u telu, našeg srca.

I kada smo tužni, srce pati zajedno sa nama. Ubrzano kuca i kao da se grči, zato i kažemo da nas boli srce. Kako je srce jedini mišić koji radi i kada drugi mišići odmaraju, važno je da vodimo računa o njemu svakoga dana i obezbedimo mu dnevnu dozu magnezijuma, minerala koji nas dovodi u ravnotežu, pomaže nam da se smirimo.
Magnezijum iz Mg Mivele pozitivno utiče na pravilan rad srca, doprinosi održavanju normalne aktivnosti srčanog ritma kao i nivoa arterijskog krvnog pritiska. Jedan litar Mg Mivele sadrži 343mg prirodnog magnezijuma koji zadovoljava dnevne potrebe organizma za ovim važnim mineralom. Čuvajte svoje srce i srce svojih voljenih.

Citat koji nas je osvojio je: “Ljubav odoleva vremenu koje sve otima – Gete”

Dobitnicu poklona pod korisničkim imenom Jelena kontaktiraćemo u najskorijem roku.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA