Categories POKLONI I AKCIJE

Vodimo vas u pozorište: pogledajte predstavu “Kazimir i Karolina”

Zajedno sa pozorištem “Atelje 212” , odlučili smo da vam dodatno ulepšamo ove prolećne dane, tačnije večeri, i da vas odvedemo na predstavu “Kazimir i Karolina” rediteljke Snežane Trišič, koja se već nekoliko godina sa ogromnim uspehom igra na daskama ovog teatra. 

Pozadina ove poznate priče o „slomljenim srcima“ je Oktoberfest 1930. godine. U toku jedne noći, kroz ljubavni rastanak Kazimira i Karoline, prelama se socijalno raslojavanje usled ekonomske krize, nadolazećeg fašizma i tek uspostavljenog kapitalizma. Njegova tema je inflacija duše u doba masovne nezaposlenosti. Karnevalska atmosfera vašara u oštroj je suprotnosti sa sumornom ljubavnom pričom između Kazimira i Karoline, koji uprkos svojoj ljubavi ne uspevaju da prevaziđu svoj ugroženi socijalni milje. Bojan Dimitrijević, Jelena Đokić, Bojan Žirović, Katarina Žutić, Tihomir Stanić, Nenad Ćirić, Nebojša Ilić, Milica Gojković, Jovana Stojiljković i mnoga druga poznata glumačka imena oživljavaju na sceni likove iz ovog komada. Autor scenografije je Darko Nedeljković, kostimograf Maja Mirković, a kompozitor Irena Popović.

POKLANJAMO!

Prvih pet čitateljki koje nam se jave na mejl www.lepotaizdravlje.com@gmail.com dobijaju  karte za sutrašnje izvođenje ove predstave, koja se na sceni “Mira Trailović” Ateljea 212 igra od 20 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA