Categories L&Z akcije

U susret Energize me Weekend-u: Astrolog Lea Vlk objašnjava kako da zarotiramo energiju rođendana!

Lepota i Zdravlje i Immo Centar vas pozivaju na Energize me Weekend u okviru kojeg ćemo 29. i 30. jula imati priliku da od sertifikovanih instruktora naučimo brojne metode za lični razvoj!

U toku radionice imaćete priliku od astrologa Lee Vlk da saznate odgovor na neko konkretno pitanje koje vas posebno muči, a do tada odgovara na nekoliko pitanja koja nas sve zanimaju. 

2016-10-27T13:54:16|0|B258155,

 

Koja su to najčešća pitanja koja vam klijenti postavljaju? Da li su vezana za ljubav, posao ili zdravlje?
“Obavezno neka oblast zaškripi klijentima, najčešće su to pitanja za ljubav i posao. Ono što sam primetila jeste da u poslednje vreme najčešće dobijam pitanja kako da održimo savršeno stanje kada je sve po planu, jer kako postoji uverenje “Kada je sve kako treba stavite kamen u cipelu” upravo promena tog uverenja je bitna za sve nas a tehniku koju onda koristim da se balans održi i bez kamena u cipeli jeste solarni povratak ili proslavljanje rodjendana na najboljoj destinaciji kako bi iskoristili maksimum potencijala za tu godinu.”

Šta je tačno solarni povratak i kako možemo zarotirati energiju našeg rođendana putovanjem u neki drugi grad?
“Solarni povratak je praktična astrološka tehnika koja se koristi dugi niz godina kroz praksu. Kao što dve osobe koje su rodjene istog dana u isto vreme na dva različita mesta na planeti nemaju isti horoskop tako i vi imate mogućnost da rodjendan sačekate u pravo vreme na pravom mestu i unapredite svoj zadati kapacitet. Takođe svaki grad ima svoju energij. Gradovi u znaku Lava su : Majami, Pariz, Rim, Madrid, dok bi gradovi u znaku Škorpiona bili: Las Vegas, Amsterdam, Tokio, Rijeka, Vašington i drugi. Energija se može zarotirati i okrenuti u smeru koji radi za vas. Točak sreće se okreće pa gledajte da ga okrenete u smeru vašeg najvećeg potencijala. Svake godine preuzimamo ulogu jedne planete i aspekte koje ona nosi upravo zato biramo da bude najbolje postavljena planeta sa najharmoničnijim aspektima.”

Koje prednosti donosi proslava rodjendana u gradu koji je najpovoljniji za predstojećih 365 dana?
“Ono u šta uložite vreme i energiju uvek će doneti rezultate pa tako prednosti mogu biti vaše ispunjene želje, ali treba obratiti i pažnju na oblasti koje tog dana ne mogu da se poprave, pa je bitno da imate jasan prioritet koja oblast vam je najbitnija u narednih 365 dana. To može biti vaš lični izgled, finansije, sklapanje ugovora, osnivanje porodice, pokretanje emotivnog života, posao, brak, zdravstveno stanje, izbegavanje rizika, završavanje edukacija, status, polje šansi, prijatleja, putovanja i drugo. Pazi šta želiš možda se i ostvari.

Kako da se prijavite?

Na LZakcije@gmail.com, najkasnije do 26. 7, pošaljite nam podatke (ime, prezime, godište, zanimanje i kontakt telefon), kao i svoj recept za oslobađanje od stresa. Budite kreativni jer će on biti vaša ulaznica za Energy Day i Astro Day.

Požurite, u svakoj radionici ima mesta samo za deset čitateljki! Informaciju o tome da li ćete baš vi imati priliku da učestvujete u nekoj od radionica potražite 27. 7. na portalu lepotaizdravlje.rs


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA