Categories L&Z akcije

U susret Energize me Weekend-u: Astrolog Tea Milanković otkriva kako da doživimo pun potencijal!

Lepota i Zdravlje i Immo Centar vas pozivaju na Energize me Weekend u okviru kojeg ćemo 29. i 30. jula imati priliku da od sertifikovanih instruktora naučimo brojne metode za lični razvoj!

Tea Milanković, energoterapeut i astrolog, pokazaće nam kako da energetske centre – čakre – dovedemo u ravnotežu i kako nam tapkanje može pomoći da se suočimo sa određenim emocijama.

Kako najlakše možemo uspostaviti energetski balans kojem svi težimo?

“Balans je osnovna podloga za radost i lakoću. Ali takođe bez balansa nema ni života već u neravnoteži možemo samo da preživljavamo. Prvi korak da bismo se uravnotežili jeste da prepoznamo da smo izgubili taj balans. Zatim kada prepoznamo, neophodno je da prihvatimo. Ovo prihvatanje ponekad može biti teže jer postoje nesvesni mehanizmi koji nas zadržavaju u starim navikama, ali važno je da odlučimo. Jedna od najjednostavnijih vežbi jeste da stavimo fokus na svoje disanje. Tu ćemo uvek prepoznati balans, a zatim možemo tapkati na Timus tačku prihvatajući stanje u kom smo : “Iako sam izgubila balans, ja duboko prihvatam sebe…i otvaram se za ponovno pronalaženje balansa.” Već samim prihvatanjem mi se ulazimo u stanje ravnoteže. Sledeći korak je otkrivanje uzroka disbalansa, i njegovo otklanjanje.”

Više o samom programu možete saznati OVDE.

Šta čitateljke mogu da očekuju od vašeg učešća na Energize me Weekendu?

“Leto je, vreme je igre i opuštanja. I upravo u ovom raspoloženju najlakše je prići onom razigranom delu u nama koje zna kako da uživa i da se raduje. Tako ćemo i na zajedničkom druženju na Energize me Weekendu kroz jednostvane i zanimljive tehnike naučiti svoju energiju da radi za nas tako da doživimo svoj pun potencijal i lakoću.”

Kako da se prijavite?

Na LZakcije@gmail.com, najkasnije do 26. 7, pošaljite nam podatke (ime, prezime, godište, zanimanje i kontakt telefon), kao i svoj recept za oslobađanje od stresa. Budite kreativni jer će on biti vaša ulaznica za Energy Day i Astro Day.

Požurite, u svakoj radionici ima mesta samo za deset čitateljki! Informaciju o tome da li ćete baš vi imati priliku da učestvujete u nekoj od radionica potražite 27. 7. na portalu lepotaizdravlje.rs 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA