Categories L&Z akcije

U susret Energize me Weekend-u: Reiki master učitelj Lava otkriva da li reikijem mogu svi da se bave!

Lepota i Zdravlje i Immo Centar vas pozivaju na Energize me Weekend u okviru kojeg ćemo 29. i 30. jula imati priliku da od sertifikovanih instruktora naučimo brojne metode za lični razvoj!

Milica Lava Nikolić, reiki master učitelj će nam pokazati kako da se oslobodimo stresa, zaštitimo od negativnosti, te budemo srećni i samim tim zdravi i uspešni.

Da li apsolutno svako može da nauči da se bavi i primenjuje reiki?
“Reiki nam omogućava da koristimo energiju koja je u nama i oko nas. Pomaže nam da napunimo svoje baterije, zaštitimo se od negativnosti i efikasnije ostvarujemo svoje ciljeve. U današnje vreme, često se dešava da smo pod stresom, okruženi raznim negativnostima i da nas to iscrpljuje i polako počinje da utiče na naše zdravlje. Reiki metoda uči nas kako da uspostavimo energetski balans i da u isto vreme budemo zaštićeni, vitalni i ispunjeni u svim segmentima života. Redovnom primenom ove metode dovodimo u harmoniju naš um, telo i emocije. Kada je ono što mislimo, govorimo i radimo sinhronizovano, jača naša vibracija, umemo da fokusiramo svoje misli i energiju u željenom pravcu i tada se sve što želimo manifestuje brže i otvaraju nam se još bolje nove mogućnosti. Tada oko sebe privlačimo ljubav i prave stvari. Iz ovih razloga namenjen je svima koji žele da rade na sebi, nauče kako da sebe energizuju i zaštite od negativnosti.”

Više o samom programu možete saznati OVDE.

Šta čitateljke mogu da očekuju od vašeg učešća na Energize me Weekendu?
“Na ovoj radionici upoznaćete se sa benefitima Reiki metode. Očekujte konkretno znanje kako da: prepoznate i na vreme se zaštitite od negativnosti, otpustite teške emocije i kako da privučete izobilje u svoj život.”

Kako da se prijavite?

Na LZakcije@gmail.com, najkasnije do 26. 7, pošaljite nam podatke (ime, prezime, godište, zanimanje i kontakt telefon), kao i svoj recept za oslobađanje od stresa. Budite kreativni jer će on biti vaša ulaznica za Energy Day i Astro Day.

Požurite, u svakoj radionici ima mesta samo za deset čitateljki! Informaciju o tome da li ćete baš vi imati priliku da učestvujete u nekoj od radionica potražite 27. 7. na portalu lepotaizdravlje.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA