Categories L&Z akcije

Umetnost ravnoteže: Prijavite se na radionicu Tatjane Jevđović!

U subotu 16. septembra od 16 do 19 časova u Šoping Centru Stadion, nivo 0, biće organizovan program pod nazivom Umetnost ravnotežeu saradnji sa magazinom Lepota&Zdravlje. Tim povodom Integra Life Club je osmislio program koji će pružiti osnovne pricipe u cilju sopstvenog razvoja i boljeg života, rada na sebi, očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja, a čija je misija da pomogne svakome ko želi da učestvuje u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg života. 

U subotu 16. septembra od 16-17. 30h u Stadion Šoping Centru holistički terapeut i trener, Tatjana Jevđović, održaće radionicu Umetnost ravnoteže.

Tatjana Jevđović je instruktor za SPA i wellness terapeute koja je studije germanistike na Filološkom fakultetu zamenila učenjem holističkih nauka. Boravak u Italiji 2000.god. u Školi Bioesenthia na programu obuke intolerancije u ishrani, dorn i kraniosakralnim terapeutskim metodama omogućio je upoznavanje sa svetskim autoritetima iz oblasti holističkih metoda.

Osmislila je programe koji uključuju određene tehnike masaže, sistem vežbi, ishrane i tematska predavanja koja su deo holističkih preventivnih programa usmerenih ka različitim ciljnim grupama (u kompanijama gde postoji potreba da se poboljšaju međuljudski odnosi i poveća  produktivnosti kroz motivacione treninge, tim billding, u porodičnim odnosima, rešavanju partnerskih odnosa, poboljšanja koncentracije učenika i studenata…) Autor je izuzetno uspešnog programa ličnog razvoja Umetnost ravnoteže koji se u kontinuitetu  odvija poslednjih šest godina.

Kako da učešća u radionici?

Prijavite se na mejl adresu LZakcije@gmail.com (subject: Umetnost ravnoteže) i napišite koju radionicu želite da posetite. Za učešće u svakoj radionici prijavljuje se pojedinačno.  Učešće na radionicama je besplatno. Požurite, broj mesta je ograničen!

Više o programu “Umetnost ravnoteže” pročitajte ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA