Categories L&Z akcije

Upoznajte predavače Energize Me Weekend-a: Lea Vlk

Lepota i Zdravlje i Immo Centar vas pozivaju na Energize me Weekend u okviru kojeg ćemo 29. i 30. jula imati priliku da od sertifikovanih instruktora naučimo brojne metode za lični razvoj!
Lea Vlk, astrolog, odgovaraće na pitanja koja vas, u ovom trenutku, posebno muče. Na njenoj “Astro terapiji” saznaćete kako odgovor izgleda iz astro ugla i koje korake treba da preduzmete da ga razrešite.

Lea Vlk ima 23 godine i rođena je u Beogradu. Profesionalni je astrolog i predavač praktičar energetske psihologije, reikija i regresije. Inače je zaljubljenik u astrologiju i putovanja. Dolazi iz porodice u kojoj je pravilo uvek bilo da ljudi moraju da rade ono što vole i da će to uvek doneti rezultate.

Više o samom programu možete saznati OVDE.

Vođena tim postulatom, Lea živi svoj san, a specijalnost joj je nameštanje solarnih rođendana tako da možete da iskoristite svoj maksimalni potencijal svake godine, u zavisnosti od sklopa položaja zvezda i prostora. Otputujte za svoj rođendan i zasijajte kao solarni sistem. “Verujem da smo svi mi slobodna bića, koja imaju mogućnost izbora, pa samim tim biram da začaram svoj zivot i iskoristim svoj najveći potencijal” – kaže Lea.

Kako da se prijavite?

Na LZakcije@gmail.com, najkasnije do 26. 7, pošaljite nam podatke (ime, prezime, godište, zanimanje i kontakt telefon), kao i svoj recept za oslobađanje od stresa. Budite kreativni jer će on biti vaša ulaznica za Energy Day i Astro Day.

Požurite, u svakoj radionici ima mesta samo za deset čitateljki! Informaciju o tome da li ćete baš vi imati priliku da učestvujete u nekoj od radionica potražite 27. 7. na portalu lepotaizdravlje.rs 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA