Categories L&Z akcije

Upoznajte predavače Energize me Weekend-a: Mila Marčeta

Lepota i Zdravlje i Immo Centar vas pozivaju na Energize me Weekend u okviru kojeg ćemo 29. i 30. jula imati priliku da od sertifikovanih instruktora naučimo brojne metode za lični razvoj!

Mila Marčeta, biznis kouč, osnivač i vlasnik Koučing centra Sidro smatra da baš kao što se mudrost stiče s godinama, tako se i emotivna inteligencija može uvežbati. Imaćemo priliku da saznamo koje su to metode koje će nas učiniti sigurnijima u sebe i uspešnijima.

Mila Marčeta već poslednjih osamnaest godina se nalazi na visokim direktorskim pozicijama u velikoj međunarodnoj korporaciji. Korporativni život je njena svakodnevnica. Sve zamke, mane i prednosti je i sama jednom iskusila, nekad posrnula, ali uvek na kraju uspela. Naučila je kako najlakše i najbrže da kreira sopstveni uspeh kao žena, profesionalac i lider.

Više o samom programu možete saznati OVDE.

Svoje bogato i raznovrsno korporativno iskustvo nastoji da upotrebi kako bi pomogla drugim poslovnim ljudima da lakše, brže i efikasnije koriste svoje resurse za postavljanje ličnih i korporativnih ciljeva i njihovo ostvarenje. Njeno lično iskustvo je obogatila i posebnom edukacijom u oblasti coaching-a, te tako poseduje sertifikate Coaching Akademije iz Beograda, kao i poseban sertifikat za korišćenje dvadeset najefikasnijih Coaching tehnika Dr Sc Nade Kaiser, docenta Univerziteta u Štutgardu. Trenutno je na dodatnoj edukaciji „NLP Business Practitioner“.

Kako da se prijavite?

Na LZakcije@gmail.com, najkasnije do 26. 7, pošaljite nam podatke (ime, prezime, godište, zanimanje i kontakt telefon), kao i svoj recept za oslobađanje od stresa. Budite kreativni jer će on biti vaša ulaznica za Energy Day i Astro Day.

Požurite, u svakoj radionici ima mesta samo za deset čitateljki! Informaciju o tome da li ćete baš vi imati priliku da učestvujete u nekoj od radionica potražite 27. 7. na portalu lepotaizdravlje.rs


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA