Categories L&Z akcije

Upoznajte predavače Energize me Weekend-a: Milica Lava Nikolić

Lepota i Zdravlje i Immo Centar vas pozivaju na Energize me Weekend u okviru kojeg ćemo 29. i 30. jula imati priliku da od sertifikovanih instruktora naučimo brojne metode za lični razvoj!

Milica Lava Nikolić, reiki master učitelj upoznaće nas sa dobrobitima reikija i naučiti kako da zablistamo punim sjajem jer reiki metoda nas oslobađa stresa, puni pozitivnom energijom, štiti od negativnosti, omogućava nam da budemo srećni i samim tim zdravi i uspešni.

Milica Lava Nikolić je međunarnodni NLP Trainer&Coach i Reiki Master učitelj. Jedan je od osnivača “NLP Energy House”. Znanje je stekla od najvećih svetskih stručnjaka NLP-a, Reikija i eksperata u oblasti energetskog rada sa ljudima kao što su Tom Best, Bernd Isert, Charles Faulkner, Lucas Derks i drugi. Već osam godina svoje veštine uspešno deli sa ljudima koji rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju. Obučila je na stotine ljudi u Srbiji i širom sveta kako da žive u potpunom skladu sa sobom i svojim okruženjem, pravilno kanališu stres i dovedu u balans važne životne oblasti. Koristeći interdisciplinarnost NLP-a i holistički pristup Reikija, Lava pomaže da razumemo da je prirodno da radimo ono što volimo i da živimo život uspeha u skladu sa našim uverenjima.

Više o samom programu možete saznati OVDE.

Lava je posvećena pomaganju pojedincima da, promenom načina mišljenja i brisanjem ograničavajućih uverenja, ostvare uspehe na svim nivoima – kako u ličnim odnosima, tako i u profesionalnom životu. Redovno vodi obuke profesionalnog razvoja, radionice i individualne koučinge sa rukovodiocima i menadžerskim timovima, kao deo programa za razvoj liderskih veština, motivacijskih strategija i planiranja godišnjih i mesečnih targeta u biznisu. Svojim radom pružila je značajan doprinos razvoju “Coaching-a” kao profesije u Srbiji i unapređenju NLP edukacije. Supervizor je Coaching Asocijacije Srbije (CARS).
Zahvaljujući veštinama koje je stekla, ostvarila je i jedan od svojih najvećih snova iz detinjstva – danas je uspešan pevač i kompozitor.

Kako da se prijavite?

Na LZakcije@gmail.com, najkasnije do 26. 7, pošaljite nam podatke (ime, prezime, godište, zanimanje i kontakt telefon), kao i svoj recept za oslobađanje od stresa. Budite kreativni jer će on biti vaša ulaznica za Energy Day i Astro Day.

Požurite, u svakoj radionici ima mesta samo za deset čitateljki! Informaciju o tome da li ćete baš vi imati priliku da učestvujete u nekoj od radionica potražite 27. 7. na portalu lepotaizdravlje.rs 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA