Categories L&Z akcije

Upoznajte predavače Energize me Weekend-a: Natalija Trkulja

Lepota i Zdravlje i Immo Centar vas pozivaju na Energize me Weekend u okviru kojeg ćemo 29. i 30. jula imati priliku da od sertifikovanih instruktora naučimo brojne metode za lični razvoj!

Natalija Trkulja, licencirani instruktor Aviva metode demonstriraće kako izgledaju vežbe kojima se hormoni dovode u ravnotežu. Imaćete priliku da vežbate sa njom i da osetite promenu.

Natalija Trkulja, prvi licencirani instruktor Aviva metode u Srbiji sa Aviva metodom prvi put se srela početkom 2009. godine, a godinu dana kasnije pohađala je kurs za instruktore koji je uspesno završila 19. avgusta 2010. godine. Od tada radi na popularizaciji ove metode putem radionica, održava kontinuitet individualnih i grupnih časova vežbanja na nekoliko lokacija u Beogradu.

Više o samom programu možete saznati OVDE.

Učestvovala na više manifestacija koje promovišu zdrav životni stil i prirodne metode poboljšanja zdravlja širom Srbije. Autor je knjige “Aviva za hormonalni balans i plodnost”.

Kako da se prijavite?

Na LZakcije@gmail.com, najkasnije do 26. 7, pošaljite nam podatke (ime, prezime, godište, zanimanje i kontakt telefon), kao i svoj recept za oslobađanje od stresa. Budite kreativni jer će on biti vaša ulaznica za Energy Day i Astro Day.

Požurite, u svakoj radionici ima mesta samo za deset čitateljki! Informaciju o tome da li ćete baš vi imati priliku da učestvujete u nekoj od radionica potražite 27. 7. na portalu lepotaizdravlje.rs


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA