Categories L&Z akcije

Upoznajte predavače Energize me Weekend-a: Valentina Šljivić

Lepota i Zdravlje i Immo Centar vas pozivaju na Energize me Weekend u okviru kojeg ćemo 29. i 30. jula imati priliku da od sertifikovanih instruktora naučimo brojne metode za lični razvoj!

Valentina Šljivić, instuktor či-gonga i tajčičuana i osnivač i predsednik Centra za psihofizički razvoj Osam, pokazaće nam kako da budimo životnu silu i pokrećemo energiju na licu mesta zahvaljujući ovim drevnim istočnjačkim sistemima vežbi.

Valentina Šljivić osnivač je i predsednica Centra za psihofizički razvoj OSAM, instruktorka i učiteljica tajčičuana i či gonga. Ima šesnaestogodišnje iskustvo u vežbi i podučavanju u Beogradu. Svoje znanje dobila je od renomiranih kineskih majstora, ali i sopstvenim upornim vežbanjem i istraživanjem. Na Evropskim i Internacionalnim takmičenjima osvojila je tri srebrne medalje i jednu bronzanu u kategorijama Taiji 42 form i Taijisword 42.

Više o samom programu možete saznati OVDE.

U dosadašnjem radu podučavala je preko 600 učenika. Posle dve decenije rada u privatnom sektoru i korporaciji ostavila je posao i počela profesionalno da se bavi svojim snovima, koje i danas živi. Godine 2015. otvara svoj centar „OSAM“, gde radi na promovisanju zdravog načina života i usavršavanje čoveka na svim nivoima kroz vežbanje istočnjačkih veština tajčičuana i či gonga. To je za Valentinu škola života, u kojoj neguje sopstvene životne vrednosti.

Kako da se prijavite?

Na LZakcije@gmail.com, najkasnije do 26. 7, pošaljite nam podatke (ime, prezime, godište, zanimanje i kontakt telefon), kao i svoj recept za oslobađanje od stresa. Budite kreativni jer će on biti vaša ulaznica za Energy Day i Astro Day.

Požurite, u svakoj radionici ima mesta samo za deset čitateljki! Informaciju o tome da li ćete baš vi imati priliku da učestvujete u nekoj od radionica potražite 27. 7. na portalu lepotaizdravlje.rs 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA