Categories Moda

12 tajni savršeno doteranih žena

Zašto sve one bezvremenski šik žene izgledaju tako dobro, a istovremeno nonšalantno kao da se uopšte ne zamaraju odećom ili frizurom? Danas za vas donosimo tajne, uvek savršeno doteranih žena:

1. Nikada ne nasedaju na očite trendove. Dok neki čekaju svaku sezonu kako bi u radnjama nabavili onaj jedan prepoznatljivi trofejni komad koji vrišti “u trendu sam”, žene sa stilom ne žele biti tako nemaštovite. Ne nose najpopularniju torbu sezone samo zato što je ona hit ili must have odjevni komad po preporuci zvezda.

2. Kvalitet, a ne kvantitet, njihova je mantra. One nemaju ormare krcate stvarima. Tokom rasprodaja ne podležu impulsivnoj kupovini i nagonu da kupe jedan model majice u svim bojama samo zato što je snižen za 50 posto. Kupuju namenski i organizovano.

3. Opsednute su košuljama. Košulju možda povezujete isključivo s formalnim situacijama, ali žene sa stilom znaju da je to jedan od najsvestranijih odjevnih predmeta. Nonšalantno je nose na plažu u raskopčanoj verziji i na poslovni sastanak upasanu u pencil-suknju. Omiljena su im košulje bele i svetloplave boje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA