Categories Modni izazov

P…S….Fashion poklanja naočare za sunce!

Konačno, sunčan dan! A to znači da vaš stajling za subotnju šetnju gradom neće biti potpun bez – naočara za sunce. Sprovodimo malo modno istraživanje: Kako ih VI nosite? Koji model vam najbolje pristaje?

Pošaljite nam svoju fotografiju i odgovor na pitanje “Šta vam je najvažnije pri izboru naočara za sunce?”. Dodajte i svoje lične podatke (ime i prezime, godine, adresu i mesto u kojem živite). Naša e-mail adresa glasi lepotaizdravlje@color.rs, a u subjectu maila navedite Modni izazov. Najbolji stajling i najzanimljiviji odgovor nagradićemo naočarima za sunce sa fotografije, koje poklanja P….S….Fashion.

Najstilizovaniju čitateljku P....S....Fashion nagrađuje naočarima za sunce sa belim okvirom. So cool...

Potrebna vam je inspiracija? Evo nekoliko celebrity trikova:

Stilizovani model pilotskih naočara, i to u XXL veličini, sjajno pristaje uz ovalno lice. Viktorija Bekam koristi još jedan trik: uz metalik okvir bira sjaj na usnama koji reflektuje svetlost. Rezultat: Njeno lice blista.

Anđelina Džoli igra na kartu francuskog šika. Sve na njoj je jednostavno: od frizure koja izgleda potpuno prirodno, preko minimalističke crne haljine sa ovalnim izrezom, do ruža u nijansi prirodne boje usana. Uz takav look, naočare sa okrvirom u boji kornjačevine pun su pogodak.

Look at me!, kao da vrište XXL naočare sa crvenim okvirom koje nosi En Hatavej. Dakle, ako želite da budete primećeni, eto ideje.

Naočare sa okvirima u bež boji vrlo su praktičan izbor jer ćete moći da ih kombinujete gotovo uz svaki autfit. Mačkasta forma je tu za dodatni va-va-voom. (Napomena: Ova boja okvira posebno dobro pristaje plavušama, što dokazuje ova fotka Gven Stefani.)

Želite da izgledate girly, ali ne i previše girly? Naučite lekciju od Džesike Albe. Uz romantične kovrdže, nakit sa cirkonima i roza ruž nosite “macho” naočare koje izgledaju kao da ste ih pozajmili od dečka.

Instant seksepil: Ako želite da se osećate kao Brižit Bardo – nosite naočare kakve je nosila Brižit Bardo. Ili barem onakve kakve nosi Kim Kardašijan.

Samo za trendseterke. Da biste poneli ovakve naočare, definitvno treba da ste hrabre i raspoložene za modno eksperimentisanje. Moramo da priznamo da na Rijani izgledaju fenomenalno.

Pošaljite nam fotografiju sa naočarama za sunce na e-mail adresu lepotaizdravlje@color.rs. U subjectu maila napišite Modni izazov. Uz fotografiju nam pošljite i lične podatke (ime, prezime, mesto stanovanja).

11 komentara

  1. Prilikom odabira sunčanih naočala vodim računa da pristaju crtama moga lica, zatim da odaberem modernu boju okvira i stakala, kroz koje mi neće promaći nijedan detalj života. Također, je bitan i UV faktor zaštite očiju. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA