Categories Modni saveti

Kakve haljine pristaju niskim devojkama?

Vaše modne nedoumice rešava Tijana Jovanović
urednica Mode magazina “Lepota i zdravlje”Kajli-Eva

P: Treba mi savet oko izbora maturske haljine. Visoka sam 160cm i imam prilično jake ruke, tako da me zanima koji bi kroj haljine najviše odgovarao mojoj građi? Dajana

O: Pošto su jedine informacije koje imam tvoja visina i jače ruke, na to ću se i fokusirati. S obzirom na to da niste naročito visoki predlažem da nosite visoke potpetice koje će dosta izdužiti vašu figuru. Ove sezone su veoma moderni modeli sa debljom, stabilnom štiklom, pa nećete imati problema ukoliko niste navikli da ih nosite. Druga veoma važna stvar jeste dužina haljine. Obavezno birajte kratke (ne vulgarno kratke već kraće) modele ili potpuno dugačke zato što su to dve dužine sa kojima niže devojke ne mogu da pogreše. Što se ruku tiče verovatno već i sami znate da bretele treba da izbegnete. Rukavi koji dosežu do laktova ili polovine nadlaktica, bilo da su široki ili uski dobro će činiti vašim rukama. Dekolte, istaknut struk, bogate ogrlice i upadljive viseće minđuše takođe su poželjni elementi koji će pažnju odvući na drugu stranu.

Imate modnu nedoumicu? Postavite pitanje, a naša modna urednica će se potruditi da reši sve vaše fashion probleme. Kliknite OVDE.

Autor: Life Content
Foto: Sipa

1 komentar

  1. Zdravo, zovem se Anđela i imam 16 godina. Visoka sam 1,57m i to vidim kao svoju manu. Takodje imam naglašene bokove. Pozvana sam na rođendan, na kome će prisustvovati puno ljudi i htela bih da se lepo obučem, ali ne znam kako bi trebalo. Zato mi treba Vaša pomoć.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA