Categories Modni saveti

Ove komade redakcija magazina Lepota i zdravlje nikada ne bi nosila

Svi volimo moderne komade, i čim se pojave u radnjama prosto ne možemo da se odlučimo koje da kupimo za narednu sezonu, ali se među svom tom lepotom uvek nađe i neki koji nikada ne bismo nosili. Evo šta na tu temu kažu naše urednice i novinarke…

Tamara Bogunović – novinarka

To su definitivno ravne, napred zatvorene, a na peti otvorene – takozvane “slides” papuče. Jednostavno, podsećaju me na kućne papuče, patofne, nimalo lepe i praktične. Utiču na zenstvenost i ne mogu da istaknu one lepše delove ženskog stopala. Teške su za kombinovanje i deluju pomalo aljkavo, bez obzira kakvog su dezena ili od kod materijala. Potpuno nefunkcionalno.

Foto: Zara

Jasmina Uboparip – zamenica glavne i odgovorne urednice

Ne volim da apriori isključim bilo koji modni trend ili bilo koji odevni predmet jer mi se prečesto dešavalo da za nešto pomislim: “bože, ovo je grozno”, a da već sutradan vidim sličan komad na nekome ko ga je uklopio u savršen stajling i izgleda fenomenalno. Pošto, generalno, uživam u tome da budem nedosledna kada je moda u pitanju, pa da se jednog dana obučem potpuno ozbiljno a već sledećeg “quirky”, jedini parametar prilikom kupovine odeće jeste da mora da mi dobro stoji, tj da odgovara mojoj figuri. Model “cropped” ili 3/4 farmerica nikako mi ne odgovara, a ako se još dole šire u zvono – na meni to izgleda kao potpuna modna katastrofa.

Foto: Mango

Nevena Milosavljević – novinarka

Definitivno nikada ne bih obula providne, plastične čizme koje dosežu iznad kolena, poput onih iz Yeezy kolekcije Kanje Vesta. Iako imam par favorita iz te kolekcije, ove čizme su, za mene apsolutni fijasko. Niti izgledaju lepo niti su praktične.

Pročitajte i…Venčanica ili haljina? Pitanje je sad!

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA