Categories Šoping preporuka

Ovih pet stvari svaka zaposlena žena mora imati

VREĆASTA TORBA

Veoma zgodna i veoma trendi – ova torba je must have. Pored mekanih, vrećastih varijanti za svaki dan postoje i one od kruće kože, pravilnije forme koje su idealan način da razbijete monotoniju poslovnog dana. Iako ne izgledaju previše veliko istina je da u njih može stati zaista sve što vam je potrebno. Kako biste izgledali što poslovnije neka boje u odevnoj kombinaciji ostanu neutralne, ali tašna kao element koji ne nosate po kancelariji ceo dan može biti u boji koja će vam razvedriti dan. Cigla narandžasta je odličan izbor.

Foto: Massimo Dutti

CIPELE SA NISKIM POTPETICAMA

Striktni dres kod vam ne dozvoljava ravnu obuću, a visoke potpetice su zaista naporne za nošenje kroz čitav dan? Idealna varijanta za vas jesu takozvane „kitten“ potpetice. Ove sezone su se vratile na velika vrata i usrećile mnoge dame koje ne vole „vrtoglave visine“. Ne samo da su udobne za nošenje već izgledaju drugačije i zanimljivije od klasičnih salonki. Za dodatnu dinamiku birajte sečeni model u kombinaciji klasične crne i intarzije sa nekom teksturom.

Foto: Zara

I NA KRAJU…

Osim u kombinaciji sa drugim odevnim komadima ovi elementi zajedno čine savršenu celinu. Uverite se i sami.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA