Categories Šoping preporuka

Trend sezone – nakit koji će skrenuti pažnju na lice

Nakit je oduvek bio sastavni deo stila. Poslednja dekada donela nam je upaldjive, takozvane „statement“ komade koji su, počevši od glomaznih ogrlica, preko velikog prstenja, pa do geometrijskih narukvica uspešno definisali svaku odevnu kombinaciju.

Foto: Bershka

Čokeri i setovi prstenja još uvek su prisutni, ali su ih ove sezone sa trona svrgnule upadljive viseće minđuše. Različiti stilovi, dezeni, motivi i boje osmišljeni su tako da upotpune svačiji stil. Ovaj komad nakita zaista je dovoljno efektan da u potpunosti olakšava stilizaciju. Osim toga minđuše su dizajnirane da pažnju preusmere upravo na lice.

Obucite omiljenu haljinu, dodajte joj cipele i torbu u skladu sa prilikom za koju se spremate i sve, vrlo jednostavno upotpunite upadljivim minđušama po želji.

U CARSTVU PASTELA

Nežna plava odlično se slaže sa ostalim pastelnim bojama, belom, crnom ili teget. Ove minđuše na klips mogu nositi i devojke koje nemaju probušene uši.

Foto: H&M

RAZIGRANE PERLICE

Ako birate boho stil ove lake a efektne minđuše zaista su neizostavne. Nekoliko nijansi od kojih su sačinjene omogućavaju lako kombinovanje.

Foto: Parfois

Pročitajte i…Savršeni džins nije teško pronaći

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA