12 „Maybelline New York“ modnih priča…

by | februar 9, 2012

„Maybelline New York“, broj jedan u svetu šminke, već nekoliko godina zaredom modnu javnost inspiriše ekskluzivnom serijom kalendara koji svake godine dobije tek 200-tinjak stručnjaka iz sveta mode i glamura. Kada govorimo o svetski poznatim modno-beauty kalendarima, „Maybelline New York“ uvek je jedan od najiščekivanijih. Odlazeći tamo gde se drugi ne usude, eksperimentalnim i odvažnim make-up pričama vodi nas na nezaboravno putovanje kroz celu godinu. Limitirano izdanje kalendara zasigurno će postati predmetom žudnje svih onih koji teže vrhunskim modno–umetničkim transformacijama.

Svake sezone svetski kozmetički brandovi predstavljaju svoj vizuelni identitet snimajući originalne i drugačije kampanje kojima žele da predstave najnovije trendove iz sveta dekorativne kozmetike. Upravo kampanja ovog kozmetičkog branda vrhunski je vizuelno estetski doživljaj koji će svim zaljubljenicima u ovu sferu mode priuštiti jedinstvenu modnu umetnost – simbiozu make-up trendova i umetničke fotografije.

Eksplozija kolorističkog spektra boja još jednom će da potvrdi tezu da je to kalendar koji postavlja trendove i visoke standarde te će zasigurno biti neiscrpna inspiracija ženama širom sveta.

Ove godine kalendar istražuje savremene uticaje na žensku lepotu i svojim prepoznatljivim rukopisom promišljeno ih spaja u 12 modnih priča koja svaka u svom stilu na jedinstven način odlazi korak dalje, pomiče ustaljene granice lepote i slavi žensku lepotu u svim oblicima.










Tagovi: