4 trika za mršaviji izgled

by | decembar 23, 2013

Isprobajte četiri jednostavna trika pomoću kojih ćete izgledati mršavije – iako zapravo niste izgubile ni gram.

4 trika

Vežbajte držanje

Nisu nas mame bez potrebe učile pravilnom držanju kada smo bile male. Osim krivljenja kičme koje za sobom povlači niz zdravstvenih problema, kada su leđa prava, ramena spuštena, a stomak blago uvučen – žena izgleda mnogo gracioznije i mršavije. Zato, ispravite se!

Dodajte malo visine

Štikle su najbolji ženin prijatelj uvek kada želi da bude seksi, ali nema potrebe da nosite vrtoglave potpetice kako biste napravile iluziju tanje figure. Par suptilnih centimetara na čizmama ili casual cipelama će takođe dati dobar efekat.

Pametno privucite pažnju

Izgledaćete mršavije ako naglasite gornji deo tela. Majice sa V izrezom su dobar saveznik u sužavanju i izduživanju ramena i struka. Takođe, toliko je dezena koji mogu da laskaju vašoj figuri, a upadljive naušnice istaći će lice i vrat.

Pronađite svoju veličinu

Pogrešno je mišljenje da nas šira garderoba čini vitkijim. Ako obučete nešto nekoliko brojeva veće, izgledaćete još deblje jer niko ne zna šta je zapravo ispod. Zato najbolje uvek birajte svoj broj i ne ustručavajte se da istaknete svoje atribute. Uvek su bolje obline u seksi haljini nego bezobličnost u vrećastoj odeći.

Autor: Life Content

Tagovi: