Categories U trendu

5 prolećnih modnih trendova

Prolećni modni trendovi su nešto čemu se veoma radujemo nakon sumorne zime. Kada pogledamo modne trendove za ovo proleće, oni su uglavnom lepršavi i zabavni. U 2012. godini videćemo mešavinu starog i novog. Prošlogodišnji neon i pastelni tonovi biće ponovo otkriveni a pojaviće se futurističke siluete. Sledi nekoliko modnih trendova za proleće 2012. godine koje treba držati na oku:

Asimetrija

Naglašena ivica će biti vaša ulaznica za stilski ulog ovog proleća. Bilo da je porub kraći na prednjoj nego na zadnjoj strani ili duži na jednoj stranu, samo je bitno da je asimetričan. Ovaj trend nije izvodljiv tokom zime, ali kad stigne proleće budite spremne da pokažete noge uz asimetrične ivice.

Okean

Prilikom odlučivanja o vašoj prolećnoj paleti boja, pogledajte okean za inspiraciju. Voda, topaz, azurne nijanse su na pravom mestu. Tkanine koje lepo padaju su savršene za ovaj trend. Pored toga, potražite nešto što vas podseća na sirenu ili odeću koja ima ukrasne perlice i šljokice – sve što liči na krljušt.

Neobični otvori

Isečeni delovi će biti moderni više nego ikada ovog proleća. Ne radi se o očiglednim isečenim delovima – ove sezone će biti pomalo stidljivi i povučeni. Laserski sečeni kožni komadi biće savremeni izbor. Stavite sloj isečenog komada preko drugog komada odeće za manje očigledno preuzimanje trenda.

Izbledeli neon

Neon boje koje su izbledele su ključ vaše prolećne garderobe. Nije ni pastel a nije ni neon, ove nijanse su baš negde između. Za ovaj prolećni modni trend držite se nijansi limuna, breskve, nane i lubenice. Neon izbledela majica uvučena u u izbledeli teksas šroc je jedan od načina za ostvarenje savršenog izgleda “poljubac sunca”.

Futurizam

Tehnologija je veliki deo naših života, a sada polako postaje i deo naših ormana. Sve sa futurističkim vibracijama će ovog proleća biti apsolutni trend. Izaberite odeću sa mat-metalik krajevima ili tkanine sa blagim odsjajem. Kada je u pitanju modni trend za futurističko proleće, tražite odeću sa ugaonim siluetama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA