Bio on seksi ili ne – Ovaj trend nam ponovo stiže na velika vrata

by | decembar 24, 2016

Nakon što je početkom decembra  u Parizu održana prestižna Victoria’s Secret revija, donji veš ponovno je došao u prvi plan.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Dotad se raspravljalo o suknjama, haljinama i cipelama koje ćemo nositi ove hladnije sezone, ali donji veš je ponovo u prvom planu, i jedan stari trend za koji se predviđa kako će 2017. godine imati svoj veliki povratak.

Radi se o slavnom puš-ap grudnjaku, a njegov povratak, osim “Victoria’s Secret”, predviđa i kreativna direktorka poznatog brenda “Agent Provocateur”, Sara Šoton.

„Mislim da se puš-ap vraća na velika vrata. 90-te su još uvek itekako prisutne, a tih godina je sve bilo u znaku puš apa“, otkrila je.

Pročitajte i…Koliko često menjate brushaltere? Ova činjenica će vas zapanjiti

Nastavak na sledećoj strani…

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Sigurna je i kako će kultni model grudnjaka zasigurno dobiti moderniji mejkover, a dodatna potpora uvek je dobra za žene sa većim grudima.

Slično smatra manekenka Viktorijin anđeo Stela Meksvel, koja je otkrila kako obožava puš – ap i misli da su odlični.

Uz trend “bralette” grudnjaka i izlazaka iz kuće bez grudnjaka, ovo je pravo osveženje, bez obzira na to što se radi o ne tako novom trendu.

Pročitajte i…Bacila je brushalter i modne dodatke: Nosim samo providno i imam dobar razlog za to!

Što vi kažete?


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi: