Categories U trendu

Daca udavača: Noćna mora svake srpske udavače je…

Parti udvoje sinoć kod Mićka na gajbi! Furamo već dve nedelje, pa, kao, da proslavimo uz večericu. Mora da sam bila u žešćem bunilu kad sam to najavila ovim mojim krampačama, od rane zore me smaraju, non stop zovu, pa kako je, pa šta je. Ma, sjašite, bre. Ajde, vidimo se u podne na faksu, ionako treba da prijavimo ispite, sešćemo u onu prčvaru preko puta pa ću vam istrkeljisati detalje.

Foto: Arhiva Sveta

Od čega da krenem… – započeh besedu nakon što smo se nekako smestile. – Gajba je da se usereš, dupleks od jedno trista kvadrata, treba ti bus da stigneš s kraja na kraj. Trpezarija sva u staklu, grad ko na dlanu, na stolu sveće, vince, crvene salvete, ruže… A ketering je posebna priča… Svega… Suši, kanapei s lososom, neke paste i salate pojma nemam od čega, voće, vince, deserti, haos aranžirano. Jebote, ko za Kejt Midlton! Slikala sam sve, čisto da ne mislite da sam prolupala. Dajgle!

C,c, c, k’o kod one krave Sandre Meljničenko! – prošišta Vanja kroz svoja nova kobasičasta usta.

E, ne možeš da se skineš sa Sandre, pa to ti je! Što si toliko nabrušena na tu ženu, nije mi jasno.

Ma, nisam, bre! Al’ fakat je da je nikakva, a maznula je onolikog bogatuna. Iskreno, šta nama fali? Šta ona to ima a ja nemam?!

Prvo, imala je sreće, drugo, ne seri, dobra je riba. I nije napumpana ko balon već je sva svoja. Ajde više dosta o Sandri, crkavaš od zavisti, sva se izobličiš kad pričaš o njoj.
Stvano smaraš, Vanja. A to što se udala za tajkuna ne znači ništa, rekla bih da baš i nije srećna. Izgleda utučeno, k’o da je Ruja zlostavlja, možda je neki manijak. Ovamo, kao, jahta, Azurna obala, Menhetn, fešn ovaj, onaj, samo ona zna kako joj je u njihova četiri zida – ubaci se Sneki u bezveznu temu.

Ima li kraja ovome – zakoluta Nevena očima. Moj čovek.

Devojke, celo jutro me jašete da vam pričam kako je bilo sinoć a sad nagvaždamo o Sandri Meljničenko. Vidi, Vanja, stvari stoje ovako: sve paćenice u Srbiji guzicu bi dale samo da ta Sandra bude nesrećna jer se udala najbolje od svih žena u istoriji Balkana. A znaš li šta poručuje njena faca? Skotovi ljubomorni, može mi se šta mi se oće, eto, sviđa mi se da budem nadrkana, ostaje samo da mi pljunete pod prozor vile na Azurnoj obali ili stana od pedeset miliona u Njujorku.

Ajde, Daki, pričaj nam kako si se provela – prekide me Nevena.

Kliknite na sldeću stranu…

Pročitajte i… Daca udavača: Keš, kolica, laganica, joooooj 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA