Dizajnerka Tamara Radivojević jednoj čitateljki poklanja ešarpu

by | decembar 5, 2011

Na nedavno završenoj modnoj manifestaciji „30. Amstel Fashion week“,  dizajnerka Tamara Radivojević prikazala je kolekciju „Absolut style” za jesen-zimu 2011/2012, inspirisanu intrigantnim ženama sa fotografija čuvenog Helmuta Njutna.

Revija Absolut style by Tamara Radivojevic dobila je Bazart nagradu za najbolju reviju, a tim povodom Tamara je kreirala “Absolut” ešarpu, koja je kao i njena kolekcija inspirisana Absolut votka brendom.  Jednu ešarpu Tamara poklanja našoj najbržaoj čitateljki  koja se javi na broj telefona 011- 3810 – 810.

Tamara Radivojević je jedna od najprespektivnijih domaćih dizajnera. Rođena  je u Nemačkoj 1976. godine. Diplomirala je 2000. godine na prestižnoj školi za modni dizajn „Central St Martins“ u Londonu na odseku ženska garderoba . Kao student radila je u ateljejima Hussein Chalayana, Robert-Carry Whiliams-a i Clements Ribeiro. Nakon povratka u Beograd  pokreće svoju robnu marku i svoje kolekcije prikazuje na BGD FW .

Na modelima iz Tamarine nove kolekcije ističu se kombinacije kontrasnih elemenata, a forma je izdužena naglašenim strukom –  pantalone uskih nogavica koje se šire u gornjem delu, ženstveni korseti, haljine i suknje zanimljivog i modernog dizajna… Od materijala dominiraju koža, vuna, viskozni žerseji, svila, a boje su bela, crna, braon, kao i kombinacije ljubičastih i sivih nijansi.

U sklopu revije na 30-tom Fashion Weeku, najbolji beogradski bartenderi izveli su zanimljiv flairtending performans.

Tagovi: