Dnevni horoskop za 08.03.2012.

by | mart 8, 2012

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Sa lakoćom radite više poslova koji su samo delimično povezani.Priliv novca je konstantan. U kući je harmonija. Može da se desi da poneseni emocijama predložite partneru da pređe u vaš stan.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Odličan je trenutak za rad sa nekretninama bilo da se radi o prodaji ili kupovini. Može se ukazati sjajna prilika koju ne treba propustiti. Dobro razmotrite sve mogućnosti sa porodicom.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Moguća je veća zarada ukoliko se budete dodatno angažovali i radili prekovremeno. Osim ovoga, uvek možete uzeti pozajmicu ili kredit od banke. Ako imate decu, jako će vas obradovati.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Juče ste bili prilično svadljivi dok će danas biti sasvim drugačije. Na poslu se lako prilagođavate, ali imate i više volje za napredak. U porodici je stabilno. Očekujte goste. Zdravstveno ste dobro.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Ukoliko ste privatnik, danas je vaš dan. Uspećete da naplatite svoje usluge posle duže vremena. Imate veliku podršku pojedinih saradnika što će doprineti većem uspehu u narednom periodu.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Moguće je da vam prijatelj koji živi u inostranstvu ponudi da dođete kod njega na duže vreme.Ništa ne gubite ako pokušate. Budite obazrivi u saobraćaju i vozite sporije.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Ako danas uložite novac brzo ćete ga obrnuti i zaraditi. Samo napred! Partner je direktniji i otvoreniji u komunikaciji. Zdravlje je stabilno,ali povremeno imate glavobolje.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Skloni ste čestim promenama raspoloženja što ljude u vašem okruženju dovodi u problem. Ne znaju kakav stav da zauzmu prema vama. Sa partnerom ste prisniji.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

U porodici ima neslaganja među roditeljima, ali to ne treba da vas brine. Suštinski su jako slični i do sutra će već biti bolja atmosfera u kući. Zdravlje je dobro, ali ste skloni naglom gojenju.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Na poslu ste se vratili jedan korak unazad da završite nešto što niste kad je trebalo. Bez obzira na to, ozbiljne probleme nemate. Samo ste malo usporili tempo i našli vremena i za druge stvari.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Glavni problem u vezi su zajedničke finansije. Partner vam prebacuje, jer misli da on više privređuje. Ako niste u vezi, imate šansu da to promenite. Hronične tegobe.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Ako danas idete na poslovni put, pratiće vas sreća u potpunosti.Rezultati će biti jako dobri što će vas približiti finansijskoj stabilizaciji,a moguće je i da se zaljubite. Zdravlje promenljivo.

Tagovi: