Dnevni horoskop za 12.04.2012.

by | april 12, 2012


Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Za poslovne planove potrebno je veće ulaganje. Postoji mogućnost da od nekog iz porodice dobijete novac. Nakon toga možete razmišljati o privatnom biznisu. Zdravlje dobro.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Vreme na poslu će lepo proći. Prija vam što imate slobodu da radite onako kako vam odgovara i što nemate vremenska ograničenja. Zahvaljujući tome, imate više vremena za sebe.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Na momente ste pomalo konfuzni, ali će to trajati samo još koji dan. Onda započinje faza u kojoj ćete tačno znati šta hoćete, period u kome ćete započeti dosta toga. Bićete mnogo brži i efikasniji.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ljubavni život vas iz dana u dan opterećuje. Teško uspevate da se sporazumete sa partnerom, ali tako je i kod drugih parova. Za vas bi bilo bolje da se opustite i ne pridajete svemu prevelik značaj.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Budite posebno obazrivi u saobraćaju. Moguće su manje komplikacije ili kvar na kolima koji će poremetiti vaše finansije. Nemojte se nervirati. Poslušajte savete starijih.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Izloženi ste konstantnom stresu što se odražava na zdravlje. Zbog pada imuniteta, danas je moguća prehlada koja će vas omesti da obavite sve što ste imali na umu. Finansije nestabilne.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Danas nećete imati vremena da mislite na posao. Bićete okupirani dešavanjima u porodici i posvećeni rešavanju problema. Ukoliko imate decu, očekujte da će biti zdravstveno osetljivija kao i vi.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Kad nešto kažete, budite dosledni. Ovo se posebno odnosi na partnera i vezu. Dok nešto ne promenite, nemate pravo da se stalno drugima žalite. Ako imate decu, više im se posvetite.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Kod vas je prilično uzbudljiv period. Promene su česte i teško se prilagođavate svakoj situaciji. Danas su moguće rasprave sa kolegama. Na finansijskom planu nije loše, ali očekujte izdatke.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Na polju karijere su moguće poteškoće koje su prvenstveno papirološke prirode. Ozbiljnije razgovore ostavite za drugi dan ukoliko ne želite da pogoršate situaciju. U ljubavi promenljivo.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Imate sreće da saznate sve što treba na vreme čak i onda kada neko pokušava nešto da sakrije od vas. Finansijske poteškoće su i dalje prisutne, ali je i rešenje na pomolu. Moraćete da sačekate.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Samoća vam prija, ali problem nastaje kada ste sa voljenom osobom. Vodite opterećujuće razgovore nakon kojih vam se raspoloženje pokvari.Morate biti svesni problema. Zdravlje dobro.

Tagovi: