Dnevni horoskop za 13.04.2012.

by | april 13, 2012


Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Danas nećete biti diplomatski nastrojeni, nemojte javno iznositi svoje mišljenje na poslu. Za sada je najbolje da ga zadržite za sebe. Dobri ste u pisanju ljubavnih poruka. Moguć tajni susret.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Na poslu je sve uobičajno, ali vas van posla očekuje uzbudljiv dan. Postoji mogućnost da vam prijatelji prirede nešto što će vas iznenaditi i oduševiti. Prolazni problemi sa zglobovima.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Danas će vaša maštovitost biti na vrhuncu, što će se povoljno odraziti i na posao koji radite. Izvesni su manji troškovi, ali oni neće generalno uticati na finansijsku situaciju. U ljubavi lepo.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Na poslu polako ulazite u kritičnu fazu. Narednih dana povedite računa i izbegavajte konflikte, posebno sa nadređenima. Odnos sa partnerom je još uvek hladan, ali ste vi pronašli utehu.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

I danas ćete biti skloni da se suprotstavljate starijima na poslu, a i privatno. Pokušajte da prevaziđete ego i da radite onako kako je najbolje. Očekuje vas lepo veče sa prijateljima.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Na polju karijere će doći do naglog preokreta na bolje. Nakon više dana totalnog inaćenja, konačno ćete biti spremni da partneru kažete nešto lepo, a ne samo da zvocate. Zdravlje malo bolje.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

I ako možda niste planirali, danas sigurno idete na put. Pred vama je divan vikend. Potrudite se da ne mislite na ono što vas čeka kad se vratite kući. U porodici bolje od sutra. Zdravlje dobro.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Obratite pažnju kako se ponašate i razgovarate u društvu. Ako niste raspoloženi, bolje ostanite kod kuće. Na svakom ćošku vrebaju prilike za tajnu vezu, ali jedna je posebna. Zdravlje dobro.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Vrlo je moguće da se danas žrtvujete zbog ljubavi i smislite način da ne odete na posao. Ako tako uradite, ne brinite. Zvezde će vam biti naklonjene kada su u pitanju male, slatke laži.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Rešili ste da raščistite sa prošlošću i nekim stvarima u porodici, što ponekad može biti vrlo nezgodno, pomalo i bolno. Ono što ste potiskivali treba da ode da bi ste se osećali bolje. Lep susret.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Od danas će vaša finansijska situacija biti stabilnija. Prihodi neće biti preveliki, ali će vam novac pristizati sa više strana. Ako niste u vezi, u ljubavi nastupa značajan period za vas.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Očekuje vas lepši dan od prethodnog. Prevazilazite nesuglasice koje ste imali sa partnerom. Nećete imati vremena da mislite na posao. Zdravlje vam je dobro danas.

Tagovi: