Dnevni horoskop za 15.1.2012. godine

by | januar 15, 2012

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

I ova nedelja će biti povoljna za vašu karijeru. Postoji mogućnost da započnete neke nove projekte, ali i da posao podelite radeći u grupama. Finansijska situacija biće solidna. Početak nedelje donosi problem u partnerskim odnosima, ali to će kratko trajati. Opustite se i uživajte u emocijama. Zdravlje stabilno.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Od ove nedelje se završava vaša neodlučna faza u kojoj vam je prijala sloboda. Sada ćete se nekome prepustiti i živeti vaš ljubavni ideal. Posao vam neće biti glavna preokupacija, ali nećete ga ni zapostaviti. Svesni ste da vam trenutno isključivo od njega zavise i finansije. U porodici povoljne promene.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Očekuje vas lepa nedelja. Uspešnost u poslu će biti veća, a vi zadovoljniji. Na radnom mestu će biti jako dobro raspoloženje, a i saradnja sa kolegama. Manje izdatke očekujte početkom nedelje, ali će generalno finansijsko stanje biti dobro. U ljubavi ćete biti skloni idealizaciji. Zdravlje stabilno.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pred kraj ove nedelje možete očekivati lepo iznenađenje na poslovnom planu. Više nećete biti samo osoba koja sve završava i radi više od drugih bez adekvatne nagrade. U porodici će biti harmonija, a i na emotivnom planu. Ako ste u braku i dužoj vezi, bićete sve bliskiji sa partnerom kao na početku.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

U ljubavnom ste zanosu pa ćete nedelju započeti potpuno pod utiskom proteklih dešavanja. Do sredine nedelje ćete se vratiti u normalu i baciti na posao. Pred vikend se spremite za iznenađenje. Postoji mogućnost da javno budete pohvaljeni uz solidnu novčanu nagradu. Tenzije među ukućanima biće sve manje.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Ove nedelje će kod vas sve biti u znaku ljubavi. Ukoliko ste bili slobodni, konačno ste dočekali pravu osobu pa vam sad sledi prava uživancija. Potrudite se da zadržite bar malo od vaše racionalnosti, čisto da ne preterate u emotivnim izlivima. Od voljene osobe očekujte mnoštvo poklona. Na poslu stabilno.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Tokom ove nedelje bićete u vrhunskoj formi, potpuno emotivno i mentalno stabilni. Zračićete posebnom energijom i kao magnet privlačiti suprotan pol. Ako ste u vezi ili braku, očekujte nešto dobro čemu se niste nadali. Na poslu nestabilnije početkom nedelje. Moguće su zdravstvene tegobe bez jasnih simptoma.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Ove nedelje ćete i dalje biti usmereni na emotivni život. Susreti sa partnerom će biti strastveni i burni. Situacija na poslu će biti stabilna zbog uspeha koji ste postigli krajem prošle nedelje pa nemojte previše razmišljati o daljim poduhvatima. Sutra je moguć nepovoljan glas koji je vezan za novac.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Na poslovnom planu ćete morati da se pozabavite stvarima koje ste do sada odlagali. Sutra su mogući novčani izdatci. Na ljubavnom planu uzbudljivo. Još prošle nedelje ste ušli u fazu kada treba da vodite više računa o zdravlju. Ne bi bilo loše da obavite rutinsku kontrolu donjeg dela stomaka.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Sam početak nedelje ćete dočekati osetljivog zdravlja. Moguća je upala grla već u utorak. To će vas donekle onemogućiti da uradite sve što ste planirali. Putovanje ćete morati da odložite. Novac koji ste čekali ćete dobiti do sredine nedelje. U ljubavi problematično do srede. Nakon toga očekujte poboljšanje.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Na poslovnom planu očekuje vas naporan početak nedelje. Iskrsnuće manje prepreke, ali budite strpljivi i hladni. Ne dozvolite da vas emocije savladaju. Polje finansija će biti stabilnije. Izdaci su mogući samo ukoliko budete rešili da otputujete nakratko u inostranstvo. Zdravlje promenljivo.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Tokom ove nedelje ćete biti jako druželjubivi i raspoloženi za zabavu. Posao će ići uobičajno, bez komplikacija pa je i vreme da se malo opustite. U ljubavi napeto. Partner će ispoljiti ljubomoru, što će donekle goditi vašem egu, ali će vam i smetati. Rasprave će se završavati strasnim pomirenjem. Zdravlje dobro.

Izvor: Blic.rs
Autorka: Dijana Jotić

Tagovi: