Dnevni horoskop za 20.1.2012. godine

by | januar 20, 2012

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Još uvek ste u nedoumici što se tiče posla. Na polju finansija nema promene.Očekuje vas solidan dobitak.Ako već niste, postoji mogućnost da se upustite u strasnu avanturu. Stomačne tegobe.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Budite spremni na poslovne promene koje će za vas biti više nego dobre. Novac racionalno trošite tako da se ušteđevina uvećava. U vezi imate problem sa partnerovom posesivnošću.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Sa lakoćom završavate sve poslovne obaveze za koje je brzina od presudne važnosti. Očekuju vas veći troškovi u porodici. Neko sa posla će početi da vam se nabacuje, ali može i da pretera.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Danas ćete biti nervozni i nesposobni za normalnu komunikaciju pa su konflikti izvesni. Prolazni finansijski problemi. U ljubavi je prisutna kriza. Zdravlje osetljivo.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Poslovnih poteškoća nemate.Prvenstveno treba da mislite na svoje zdravlje koje će danas biti posebno osetljivo. Možda bi bilo najbolje da sve što ste planirali ostavite za sutra i da odmarate.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Poznato je da ste u stanju da od komarca napravite magarca, ali nažalost oko stvari koje nisu bitne.Ono što je mnogo važnije zanemarujete. Najveći problem su vam finansije. Zdravlje dobro.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Očekuje vas stres na poslu. Moguća je i kulminacija kada se radi o zdravstvenom stanju nekog iz porodice. Uskoro će biti mnogo bolje. Emotivno ste stabilni. Zdravlje dobro.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

I danas ćete biti malo konfuzni i neodlučni. Nažalost, to će potrajati još koji dan. Skoncenrišete se na posao i da radite po dogovoru. Sve više delujete neodgovorno. Zdravlje promenljivo.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Očekuje vas još jedan ni malo lak dan na poslu, ali nećete reagovati impulsivno. U ovom trenutku bi to samo još više pogoršalo situaciju, a i podrška šefa bi izostala.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Danas će biti još malo poslovne neizvesnosti, ali ćete brzo saznati ono što treba da znate. Očekuju vas povoljna poslovna dešavanja pogotovo ako ste privatnik. Partner je razdražljiv.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Posao vam danas neće biti toliko bitan već emotivni život. Ukoliko dođe do svađe sa partnerom, brzo ćete se pomiriti i to na njegovu incijativu. O putovanju za sada ne razmišljajte.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Vezani ste za voljenu osobu, ali vas muči dalji razvoj situacije.Potrebno je da partneru pomognete pri donošenju odluka koje se tiču vaše zajedničke budućnosti.

Izvor: blic.rs
Autorka: Dijana Jotić

Tagovi: