Dnevni horoskop za 23.1.2012. godine

by | januar 23, 2012

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Danas ćete biti posebno spremni da brzo reagujete i pronađete rešenje za vreme sastanka koji neće početi najbolje. Nakon naporog poslovnog dana, poželjno je da se opustite sa prijateljima.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Uspeh vas prati samo nemojte rušiti autoritet onom ko vam je pomogao. Priliv novca nije veliki, ali je sve češći. Osećate veliku bliskost kada ste sa voljenom osobom. Zdravlje dobro.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Na poslu vam odgovara atmosfera pa radite sa lakoćom. U porodici je potpuno stabilno. Ono što se danas budete dogovorili sa ukućanima biće dugoročno rešenje. Zdravstveno ste dobro.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ukazaće se zanimljiva prilika da novac zaradite van grada u kom živite. Više ljudi će biti uključeno što i nije tako loše. U porodici očekujte lepa dešavanja. Zdravlje stabilno, ali promenite ishranu.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Emotivna stabilnost vam daje dodatni elan da u poslu budete što bolji. Finansijska situacija je dobra. Dobićete povoljnu vest koja je vezana i za vašu zaradu. U kući je dobro. Zdravlje stabilno.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Ako imate decu, budite sigurni da će ona obeležiti današnji dan.Čućete nešto čemu se niste nadali i to će vas oduševiti. Finansijska situacija je bolja. Lakše vam je nego prethodnih dana.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Predstoji vam lep kraći put koji će donekle biti poslovne prirode.Opustite se i iskoristite slobodno vreme što bolje. Promena sredine će vam jako prijati. Finansijske odluke prepustite parneru.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Danas ćete biti potpuno u svom elementu. Raspoloženje će biti sjajno pa ćete organizovati susret sa prijateljima. Jedan prijatelj vam je posebno važan, ali se bojite ozbiljnog razgovora sa njom.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Na poslu ste rasterećeniji nego inače. Dobra komunikacija sa kolegama. Dobitak od člana porodice. Sa partnerom ste u harmoniji. Očekuje vas lepo veče. Zdravlje dobro.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Danas ćete se osećati mnogo bolje. Pozitivna atmosfera na poslu će vam povratiti optimizam pa će vaš smisao za humor doći do izražaja. Na emotivnom planu očekujte susret koji ste priželjkivali.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Na poslu će biti više nego dobro.Partner brine za vaše zdravlje. Vi samo treba da mislite pozitivno i biće sve u redu. Vaše tegobe su skoro u potpunosti posledica nervoze i česte napetosti.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Počinjete polako da razmišljate o ozvaničenju veze i osnivanju porodice. Ako ste slobodni, ne treba da brinete. Privlačite pažnju suprotnog pola gde god da odete. Prihvatite ponudu od prijatelja.

Izvor: blic.rs
Autorka: Dijana Jotić

Tagovi: