Dnevni horoskop za 27.1.2012. godine

by | januar 27, 2012

Ovan

Povoljan dan za ozbiljne razgovore sa što manjim brojem saradnika. Jasno vam je da ne možete svakome da pričate sve što želite jer vas neće razumeti. Budite spremni da se uključite u neki veliki program ili posao od opšteg značaja.

Bik

Volite da se družite sa vodenim znacima. Neko koga ste nečim zadužili pokušaće da vam da na znanje koliko mu znači saradnja sa vama. Ako želite da se dogovorite sa Lavom oko novog posla, moraćete da s njim taktizirate ili da mu ponudite dobru zaradu.

Blizanci

Naporan dan, naročito ako niste stigli da obavite sve što ste želeli. Pokušajte da se manje nervirate ako vam jedan Strelac odbije poziv bilo da se radi o poslovnom ili ljubavnom sastanku. Imate načina kako da ubedite Vodoliju da treba da ima poverenja u vas.

Rak

Do kasnih poslepodnevnih sati tranzit Meseca preko Riba savršeno vam odgovara naročito ako ste upućeni na neku Devicu ili od nje na bilo koji način zavisite. Bićete raspoloženi da se sretnete sa nekim ko će vam na vašu dobrotu uzvratiti na pravi način.

Lav

Ne bi trebalo da insistirate na susretu sa Ovnom sve do kasnih večernjih sati jer će tek tada biti slobodan i želeće da vas saluša. Biće vam potrebno dosta napora da biste se o svemu što vam je bitno dogovorili sa Devicom. U večernjim satima očekujte poziv jednog Blizanca

Devica

U večernjim satima ulazak Meseca u znak Ovna prilično vas iritira i zato ne ulazite u rasprave sa vatrenim znacima. Ionako je Mars u vašem znaku pa ste nešto „ratoborniji“ nego inače. Malo ko vas razume, družite se sa Jarcem i Škorpijom.

Vaga

Pokušaćete da se prilagodite tempu koji vam nameće jedan Ovan a u stvari vas u priličnoj meri i kritikuje u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno. Dobro se slažete sa onima koji imaju originalne ideje, uglavnom sa umetnički nadarenim osobama.

Škorpija

Imate dva plana u rezervi ako vam ne uspe ono na čemu vredno radite. Mnogi cene vašu istrajnost i ne žele da se konfrontiraju sa vama oko sitnica. Ovan i Rak međutim mogu imati nešto protiv vas i daće vam to na znanje u večernjim satima.

Strelac

Tražite pomoć od vama bliskih osoba u vezi sa nečim što vam može doneti veliku korist bilo da se radi o poslu ili o saradnji sa nekim ko vam je veoma drag. Ako vam je stalo do saradnje sa Strelcem ili Lavom učinite neki ustupak.

Jarac

Bićete verovatno ceo dan više nego okupirani raznim obavezama i uveče ćete biti premoreni. Trudite se da učinite sve što možete da bi članovi vaše porodice osećali sigurnost kako materijalnu tako i emotivnu. Na poslu će vam sve proteći onako kako želite.

Vodolija

Trudite se da odolite iskušenjima razne vrste ali ste prilično emotivno nestabilni i niste načisto kako da sredite svoj emotivni život. Postavili ste visoke ciljeve i trudite se da svi budu zadovoljni ali u tom slučaju sebe morate postaviti na dnu lestvice prioriteta.

Ribe

U kasnim poslepodnevnim satima Mesec ulazi u Ovna što za vas znači pojačanu aktivnost na svim poljima. Mladi, studenti, oni koji spremaju ispite mogu biti motivisani za rad, naročito kada je u pitanju nešto što oni izuzetno vole, umetnost ili spor

Tagovi: