Dnevni horoskop za 30.1.2012. godine

by | januar 30, 2012

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Nemojte dozvoliti da vas manje finansijske poteškoće poremete.Do sutra će sve biti rešeno. Savete prijatelja ne treba u ovom trenutku da prihvatate. Tajna veza će potrajati. Zdravlje promenljivo.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Očekuje vas tešak zadatak na poslu. Moraćete da se potrudite oko pronalaženja rešenja. Isključite nervozu i ishitrene poteze. Emotivni život nije stabilan i uskoro će doći do kulminacije.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Ako studirate, pred vama su teški dani, ali ne gubite nadu. Ako radite i privatnik ste, oslanjajte se isključivo na sebe i postupajte po svom osećaju. Ljubav na radnom mestu vam otežava situaciju.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vreme je da se povučete, obavljate svoj posao u tišini ne iznoseći svoje mišljenje, bar ne za sada.Finansijsku stabilnost održava partner, mada ni njemu ne cvetaju ruže. Porodica je dobro.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Neki dogovori za koje ste mislili da su definitivni od danas neće više važiti. Ne uzrujavajte se zbog toga. Možda se druga strana ipak predomisli. Finansije su nestabilne.Nema potrebe da se kockate.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Nije u redu da zbog vašeg nezadovoljstva trpe oni koji vam žele dobro. Agresivnost i bezobrazluk neće pomoći.Važno je da energiju pravilno usmerite jer nemate dovoljno snage.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

I dalje ste opušteni, samo brinete zbog dece. Finansije nestabilne.Povedite računa o zdravlju i ne zanemarujte tegobe koje sigurno već osećate. Bespotrebno možete doći u nezgodnu situaciju.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

U ovom trenutku kao da niste u sadašnjosti. Životne situacije se ponavljaju i jako liče na period koji ste davno prošli, a to ne znači da će ishod biti identičan. Samo polako i hrabro. Manji izdaci.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Prijatelj i jedna starija ženska osoba sa kojom radite su vaš tajni oslonac. Niste zadovoljni situacijom na ljubavnom planu pa vam raspoloženje varira iz dana u dan.Prekontrolišite vid.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Imate jasan cilj ispred sebe, samo na momente koristite pogrešna sredstva da do njega stignete. Manje finansijske poteškoće su samo trenutne. Partner treba da vas nauči šta je optimizam.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Na poslu ništa novo, samo su problemi stari. Finansije promenljive. Partner vam pomalo ide na živce iako su njegove namere sasvim na mestu.Zdravlje osetljivo. Promenite ishranu.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Danas ćete biti bolje raspoloženi.Finansijska kriza još uvek traje pa ste skloni da prebacujete partneru.Ako ste slobodni, neko koga ste skoro upoznali pravi vam probleme. Zdravlje osetljivo.

Tagovi: