Hajde da prelistamo 10 najprodavanijih Zarinih komada u 2016. godini!

by | januar 5, 2017

Zna se – Zara je na vrhu najpopularnijih i najvoljenijih high-street brendova, a komade ovog brenda svi imamo u ormarima. I njihove tašne i cipele. Nakit, takođe… Šešire, rukavica, šalove, čak i parfem. Volimo sve što ima pečat Zara.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Dakle, nema dame koja nije odana Zari, čak i ako ima „jaču“ kupovnu moć, a zanimljivo je pogledati presek krpica koji je ovaj brend najviše prodao tokom 2016. godine.

Podaci su dboijeni tako što su se računali pregledi na web shopu ovog čuvenog brenda, a koji su se ubrzo prodali i to po punoj ceni, bez ikakvog popusta.

Priznajemo da smo prilično iznenađeni – 10 najpopularnijih komada garderobe u Zari ne oslikava tako dobar stil žena širom sveta.

Pročitajte i… Trend iz 90-ih vratio se na velika vrata. Hoćete li ga nositi?

Kliknite na sledeću stranicu… 

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

„Neki od ovih proizvoda su se, nakon što su rasprodati, ponovo našli na policama, ali ipak ne svi. ali ne svi. Ali, to je deo Zarine magije i uspeha – brzo menjamo trendove i „pravila“, i zato su mušterije uvek „navučene“ na nas“, zaključio je tim ljudi koji je radio na prikupljanju podataka.

U našoj foto galeriji pogledajte kojih to 10 komada su bili najtraženiji u godini iza nas – crna kožna suknja i svilena bluza su naši favoriti, dok nas neke stvarčice zaista zbunjuju.

Pročitajte i… “Jeftini” luksuz! Fabulozni saveti za look od milion dolara!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi: